עבור לתוכן

המחשב נתקע במשחקים או בסרטים :(

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

שמי לרה והבעיה שלי עם המחשב שלי די ממושכת.... וגם תיאורה. מודה מראש לאלו שיצליחו לקרוא הכל :)

מפרט המחשב שלי:

AMD athlon 2500

GHz 1.83

256 Mb of RAM

מערכת הפעלה XP proffesional SP1 2002

הסיפור מתחיל לפני שנה כשרציתי לראות סרטים במחשב ובשביל זה הייתי חייבת לחדש את המחשב והמפרט שרשמתי זה המחשב שקניתי.

בזמנו גם היה לי כרטיס טלויזיה שהועבר למחשב החדש. משם התחילו הבעיות. XP סירב לעבוד עם כרטיס טלויזיה ישן ואני סירבתי לקנות חדש (יק מדיי). המחשב נטע להיתקע המון והיו המון בעיות. ההורים שלי נתנו לי את הטלויזיה שלהם וככה יכולתי להפסיק לראות טלויזיה במחשב.

עם קבלת הטלויזיה החלטתי לפרמט את המחשב כדי שיפסיק לעשות בעיות ויהיה כמו חדש. בגלל שזו הייתה הפעם הראשונה שפירמטתי..... כנראה שעשיתי איזה טעות והמחשב לא רצה להתחבר לאינטרנט. אז התקנתי שוב את מערכת ההפעלה שלי אך הסתבר לי יותר מאוחר שהיא לא עלתה על הקיימת אלא עלתה על דיסק קשיח שני. עכשיו יש לי 2 מערכות הפעלה בשני דיסקים (לא לצחוק עליי בבקשה.... :-[)

אני לא יודעת אם זה מה שיוצר לי את הבעיות של היום.

הבעיה הרצינית היא שהמחשב שלי נתקע כשאני צופה בסרטים או משחקת במשחקים. והמשחקים שבהם שיחקתי לא היו כבדים (20 מגה).

בדקתי וירוסים, אני מנקה כל יום את המחשב עם אד-אוור.

אין לי שום הודעות שגיאה... כדי שהמחשב יפעל אני נאלצת לעשות לו ריסטרט וזה מדכא.... במקום שעה וחצי של הנאה בסרט אני מבלה שעתיים וחצי בריסטרטים  :nixweiss:.

האם למישהו יש רעיון למקור הבעיה?

תודה מראש

לרה

פורסם

יכול להיות שהכרטיס טלוויזיה לא יושב טוב במקום חוץ מזה זה יכול להיות גם כל כרטיס אחר יש לי חבר שהכרטיס מסך שלו לא ישב טוב וכל איזה עשר דקות המחשב היה נתקע

חוץ מזה שהעובדה שיש לך פעמיים את המערכת הפעלה לא צריכה לעשות בעיות אבל תנסי למחוק לגמרי את אחת ההתקנות זה יפנה לך מקום בכונן(את יודעת למחוק את התקייה זאת שהמערכת הפעלה שעובדת שם תגיד לך שאי אפשר)

פורסם

זה יכול להיות דיי הרבה דברים.

נשמע מאד כמו בעיה בכרטיס מסך ולכן מומלץ לנסות להתקין דרייברים מעודכנים.

חוץ מזה מומלץ לבדוק האם המעבד מתחמם יתר על המידה, MPEG4 וAC3 נוטים לטחון טוב טוב את המעבד.

פורסם

יכול להיות שהכרטיס טלוויזיה לא יושב טוב במקום חוץ מזה זה יכול להיות גם כל כרטיס אחר יש לי חבר שהכרטיס מסך שלו לא ישב טוב וכל איזה עשר דקות המחשב היה נתקע

חוץ מזה שהעובדה שיש לך פעמיים את המערכת הפעלה לא צריכה לעשות בעיות אבל תנסי למחוק לגמרי את אחת ההתקנות זה יפנה לך מקום בכונן(את יודעת למחוק את התקייה זאת שהמערכת הפעלה שעובדת שם תגיד לך שאי אפשר)

לפי הבנתי הכרטיס TV כבר לא במחשב....

בכל מקרה גם אני ממליץ לפרמט (את שתי מערכות ההפעלה) ואז לראות האם יהיו בעיות.

איזה כרטיס מסך יש לך?

יש אפשרות לבדיקת חום המעבד/כרטיס מסך?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים