עבור לתוכן

שאלה לגבי כרטיס קול

Featured Replies

פורסם

הרבה אומרים לי שהכרטיס קול על לוח אם מספיק אבל עכשיו באמת אני רוצה לקנות רמקולים של לוג'יק X-530.

הלוח אם הוא:ASUS P5WD2 Premium Intel 955X chipset אני רוצה לשמוע סרטים באיכות גבוהה אם כל האפקטים .

האם כדי לי לקנות כרטיס קול או להסתפק מה שיש על הלוח אם? בבקשה תשובה מנומקת אם אפשר ולא רק בכן ולא אני מודה לכם מראש

(תבינו רק שאני רואה סרטים רק במחשב ואין חוץ מזה כלום)

פורסם

הרבה אומרים  לי שהכרטיס קול על לוח אם מספיק  אבל עכשיו באמת אני רוצה לקנות רמקולים של לוג'יק X-530.

הלוח אם הוא:ASUS P5WD2 Premium Intel 955X chipset  אני רוצה לשמוע סרטים באיכות גבוהה אם כל האפקטים .

האם כדי לי לקנות כרטיס קול או להסתפק מה שיש על הלוח אם? בבקשה תשובה מנומקת אם אפשר ולא רק בכן ולא אני מודה לכם מראש

(תבינו רק שאני רואה סרטים רק במחשב ואין חוץ מזה כלום)

השבב קול המובנה (OB) בלוחות האלו הוא איכותי , ויהיה מצויין לסרטים

Theatre-Level Audio

A person who truly knows good entertainment appreciates good acoustic presence. AI Life Series motherboards offer theatre-level 7.1 surround sound and audio spec higher than that of DVD. Enjoy true home theatre experience with Dolby Digital Live (Dolby Home Theatre), appreciate the quality of sound, and indulge your sense of hearing.

פורסם
  • מחבר

ווולא תודה אחי חסכתי לי 500 ש"ח בשקט :yelclap: (איזה מזל ששאלתי לפני שקניתי) ;D

פורסם

לא הייתי מתייחס באובייקטיביות יתרה לציטוט מהאתר של ASUS. המלצתי היא לנסות את המערכת עם כרטיס הקול הקיים ורק במידה והסאונד לא יספק להחליף לכרטיס טוב יותר. לא הייתי רוכש כרטיס ב-500 ש"ח שכן המערכת עצמה עולה רק 600 ש"ח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים