עבור לתוכן

בעיות גרפיקה חמורות ב FAR CRY ...זקוק לעזרה

Featured Replies

פורסם

לא מזמן התקנתי את המשחק, הכל עבד דיי בסדר, עד שהתחילו כל מיני בעיות בגרפיקה כל מיני ריצודים צבעים לא ברורים כל מיני פסים מסכים כחולים ריסטים הכללל...

אני חסר אונים לא יודע מה לעשות, יכול להיות בעיות בדרייברים ? או שהכרטיס מתחמם או לא יודע מה..?

אני משתמש בדרייברים 5.5

אני משחק ברזולוציה של 1600X1200 פילטרים 4X 8X והכל על high אני לפחות לא חושב שצריכה להיות בעיה...

תודה מראש :-[

פורסם

לא מזמן התקנתי את המשחק, הכל עבד דיי בסדר, עד שהתחילו כל מיני בעיות בגרפיקה כל מיני ריצודים צבעים לא ברורים כל מיני פסים מסכים כחולים ריסטים הכללל...

אני חסר אונים לא יודע מה לעשות, יכול להיות בעיות בדרייברים ? או שהכרטיס מתחמם או לא יודע מה..?

אני משתמש בדרייברים 5.5

אני משחק ברזולוציה של 1600X1200 פילטרים 4X 8X והכל על high אני לפחות לא חושב שצריכה להיות בעיה...

תודה מראש  :-[

סביר להניח שהבעייה מהתחממות של הכרטיס

יש לך אפשרות דרך הדרייבר לבדוק את הטמפרטורה של הכרטיס , מהי ?

פורסם

אני משתמש בדרייברים 5.5

תודה מראש  :-[

אחי מצטער שזה לא קשור אבל איפה כתוב במשחק על איזה פילטרים אתה משחק?

כי ריאיתי את ההגדרות הרגילות ... הרזולוציה וכל השאר על HIGH אבל איפה כתוב פילטרים אתה יכול לצלם לי אולי בקשה?

פורסם

איזה כרטיס יש לך?

וזה קורה רק ב-FARCRY?

פורסם
  • מחבר

כןן זה קורה רק בפאר קריי, ויש לי X850XT של GIGABYTE . כתוב הכל בחתימה....

פורסם

תנסה לפתוח את החלון של הקייס (או את הדלת ) ותכוון מאוורר ישר על הכרטיס

או אפילו תדליק את המזגן בחדר שלך על הכי קר ותראה אם הבעיה חוזרת (זה מה שאני עושה שיש חשד להתחממות)

מקווה שעזרתי

פורסם

יש מצב שמשהו עונה לי?

פורסם
  • מחבר

בהגדרות של המשחק בכל התוכניות תלחץ על Configure Far Cry שם אתה מגדיר הכל סאונד, וידאו וכו'...

בוידאו יש לך שם למטה anti aliasing יש לך שם בלי פילטרים בכלל, יש לך על LOW יש לך על מדיום ויש לך על HIGH תשים על מה שאתה רוצה...

וחוץ מזה אתה יכול להגדיר דרך הדרייברים....

פורסם

יש מצב שמשהו עונה לי?

למה לגנוב לבנאדם את הדיון שלו?!

תאמין לי שגם אתה לא היית מרגיש בנוח אם לך היו עושים את זה, תהיה משתמש הגון ותפתח דיון משלך.

פורסם

למה לגנוב לבנאדם את הדיון שלו?!

תאמין לי שגם אתה לא היית מרגיש בנוח אם לך היו עושים את זה, תהיה משתמש הגון ותפתח דיון משלך.

סליחה פעם אחרונה...

פורסם

שמעתה פעם על המושג פאצ'? כי עם לא זה בדיוק מה שחסר לך. ;)

פורסם
  • מחבר

מאיפה אני מביא את הפאצ' הזה..??

ומה בדיוק הוא עושה כדאי שיגרום למשחק לעבוד כמו שצריך ??

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים