עבור לתוכן

msi gforceti4200

Featured Replies

פורסם

איך הכרטיס הזה וכמה הייתם משלמים עליו?

פורסם

תלוי איזה גרסה - 64mb עולה בסביבות ה-1000, ואילו 128mb עולה 1200 ש"ח בערך.

כרטיס נחמד, אבל יש אלטרנטיבות: אצל למיר ASUS ו-MSI עולים אותו הדבר, וכמובן יש את SUMA שהכי משתלמת.

לדעתי שווה לך לקחת SUMA Geforce 4 ti-4200 64mb SE\128mb SE, שים לב ל-SE, אשר מציין שזהו Special EDITION. סימון זה מסמל את ייחודה של הסדרה הזו בכך שיש לכרטיסים זיכרון עם זמן גישה יותר טוב -> אוברקלוקינג מעולה.

בהתאם לתקציב תבחר את הכרטיס - יש ביניהם הבדל של 300 ש"ח. ti-4200 128mb SE עולה 1500 ש"ח !

אם אין לך תקציב\אתה לא רוצה סומה כי אתה לא עושה OC, אל תיקח אותו אלא את MSI 128mb ב-1200 ש"ח. או שתחכה לleadtek, אבל אני לא בטוח שיגיע גירסה 128mb.

בקיצר *בלי קשר תתרחק מחברות כמו innovision* ותיקח MSI\SUMA\Leadtek בהתאם לשיקולים שציינתי למעלה. ;)

בהצלחה, בברכה MB

פורסם

תלוי איזה גרסה - 64mb עולה בסביבות ה-1000, ואילו 128mb עולה 1200 ש"ח בערך.

כרטיס נחמד, אבל יש אלטרנטיבות: אצל למיר ASUS ו-MSI עולים אותו הדבר, וכמובן יש את SUMA שהכי משתלמת.

לדעתי שווה לך לקחת SUMA Geforce 4 ti-4200 64mb SE\128mb SE, שים לב ל-SE, אשר מציין שזהו Special EDITION. סימון זה מסמל את ייחודה של הסדרה הזו בכך שיש לכרטיסים זיכרון עם זמן גישה יותר טוב -> אוברקלוקינג מעולה.

בהתאם לתקציב תבחר את הכרטיס - יש ביניהם הבדל של 300 ש"ח. ti-4200 128mb SE עולה 1500 ש"ח !אם אין לך תקציב\אתה לא רוצה סומה כי אתה לא עושה OC, אל תיקח אותו אלא את MSI 128mb ב-1200 ש"ח. או שתחכה לleadtek, אבל אני לא בטוח שיגיע גירסה 128mb.

בקיצר *בלי קשר תתרחק מחברות כמו innovision* ותיקח MSI\SUMA\Leadtek בהתאם לשיקולים שציינתי למעלה. ;)

בהצלחה, בברכה MB

אבל הוא אפילו עובר את TI 4600 עם O/C חמוד

פורסם

בהצלחה, בברכה MB

למה להתרחק מINNOVISON? מה רע בהם? ??? ???

פורסם

הלו !!

יש לידטק 4400 1580 ש"ח לדעתי הכי משתלם ויש לו קירור די מעולה ולדעתי הוא אחד הכרטיסים הכי משתלמים היום , וmsi gf4 ti 4400 גם משתלם יחסית למחירו הזול 1450 ש"ח למי שלא רוצה להסתכן ולעשות o/c .

פורסם

לא הייתי משלם עליו כלום (בגלל שהוא של :puke: MSI)

פורסם

לא הייתי משלם עליו כלום (בגלל שהוא של :puke: MSI)

נוב

N00B

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים