עבור לתוכן

נשיא סוריה מכור ל PS2

Featured Replies

פורסם

העיתון "ידיעות אחרונות" דיווח בגיליון סוף השבוע שלו על מצוקה קשה בסוריה: הנשיא אסד לא עונה לציפיות, לא פותר את בעיות הכלכלה, "מחמם" את הגזרה הלבנונית מול ישראל... והכל בגלל קונסולת ה-Playstation 2.

מתברר כי הנשיא הסורי מכור לקונסולה של סוני ומבלה שעות רבות מדי יום סגור בחדרו, כשהוא עסוק בלחימה במשחקי "מכות" שונים. למעשה, ע"פ העיתון הנשיא אסד שקוע כל כך במשחקים, עד שנתן הוראה לעוזריו לא להפריע לו בשום מחיר בעת שהוא משחק בקונסולה, גם אם המתקשר הוא מנהיג מדינה אחרת. "לא עכשיו", הם אומרים. "הנשיא עסוק".

למרות שידיעה זו נשמעת כאילו הומצאה כמתיחת "01 באפריל", הרי שמדובר בסיפור אמיתי ומשעשע ביותר. אולם לא נוכל לסיים ידיעה משעשעת כל כך ללא חיוך רחב: לכן, נספר לכם רק כי בעקבות הידיעה, נערכו בדיקות ביטחון שדה מחמירות ב-Gamer, שהעלו כי אילן גלר, עורך משחקי הוידאו באתר, הוא מרגל סורי. אילן הוזהר והבטיח לא לחזור על מעשיו בעתיד.

- Gamer 20th July

פורסם
  • מחבר

זה לא ישן, פשוט פורסם בשני פורומים בו זמנית...

פורסם
:kopfpatsch:
פורסם

ישןןןןן

מספיק!

כל פעם שכותבים 'ישןןןןן' חייבים לשים !

Alt+0153 , זה לא כל כך קשה...

פורסם

ישןןןןן

מספיק!

כל פעם שכותבים 'ישןןןןן' חייבים לשים !

Alt+0153 , זה לא כל כך קשה...

:lol: :lol: :lol:

פורסם

ה צריך לבוא רק בצירוף

"ישן :P "

פורסם
  • מחבר

שכחת לשים ;D

פורסם

אפשר לנסות לנחש במה אריאל שרון משחק?

פורסם

אפשר לנסות לנחש במה אריאל שרון משחק?

בייסבול ?

פורסם
  • מחבר

אפשר לנסות לנחש במה אריאל שרון משחק?

בייסבול ?

ועל זה נאמר: "בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע".

אממממ XBOX?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים