עבור לתוכן

מבקש עזרה להחייאת מחשב 8)

Featured Replies

פורסם

שלום אנשים  :xyxthumbs: , אשמח אם תועילו לעשות מצווה ותעזרו לי לשקם את מחשבי האהוב (3 שנים איתי בערך) .

ברצוני לשדרג אותו ולא לרכוש מחשב חדש מהסיבה הפשוטה שעוד כחצי שנה אני מתגייס והשימוש בו אתם יכולים להבין יפחת ואין בי רצון להשקיע במערכות 64 bit (שכרגע לדעתי הן היחידות ששוה להשקיע בהן ושעולות כמה דולרים טובים למערכת טובה ).

מפרט המחשב:

Pentium 4 socket 478 motherboard

פנטיום 4 1.70 GHZ

256 RAM

דיסק קשיח 40 gb WDC

כרטיס מסך NVIDIA GeForce 2 MX 100/200

ספק 240volt של חברה בשם Elite משהו..

שימושים עיקריים :

אינטרנט

מוזיקה

ופעם ב.. משחקים פה ושם (אני לא גיימר כבד ;])

התקציב שלי הוא כ 1000 ש"ח, 500+-.

אני מאוד מרוצה מהמחשב אבל הייתי מעונין ש"ירוץ יותר מהר" אשמח אם תעזרו לי  אנשים טובים שכמותכם.

דרך אגב אל תהיו נגטיביים ותגידו "עוד אחד שבא לשאול וללכת" אני כאן בשביל להישאר  :yelclap:

פורסם

תוסיף זכרון

איזה לוח זה?

פורסם
  • מחבר

לוח אם:

P4 SOCKET 478 V845 Series

ואם תוכלו לציין מרכיבים מפורטים (מכיוון ואין לי מושג באיזה מרכיבים הלוח תומך והכוללים מחיר) ולא רק המלצות אני אודה לכם מאוד.

פורסם

תביא דגם מדוייק, בלי זה אני לא יכול להמליץ לך על כלום

תשתמש ב-Everest אם אתה לא יודע את הדגם

פורסם

:-\ מקווה שזה יעזור , תודה (זה אני בניק הישן נזכרתי בסיסמא):

board6xy.gif

פורסם

על הלוח יש רק סלוטים של SDRAM

אתה תצטרך למצוא סטיקים של SDRAM, או להחליף לוח לכזה שתומך ב-DDR

יש מעט מאוד לוחות עדכניים שיתמכו במעבד שלך, לוח שזמין בארץ זה ה-8I865P-G של ג'יגהבייט

פורסם

damn, ממש מבאס עבודה של 133mhz בעע , בכול אופן מה המלצתך בנוגע לסלוטים ? האם יש בכלל סלוטים של 512 בסלוט מסוג SDRAM?

או שעדיף לחלק את זה לשני סלוטים של 256 (מה שלא נראה לי בגלל שאין לי dual channel) . מה בנוגע לכרטיס מסך ? לפי מה שאני יודע הלוח תומך ב agp

אז האם כדאי לדעתך לעדכן לכרטיס קצת מעודכן יותר ? ואם כן האם תוכל לתת לי שם של כרטיס או לפחות סוג שנתמך?.

בתודה ליאור :)

פורסם

בתקציב שלך אתה יכול להחליף לוח שתומך DDR (כמו אחד שMCFLY הציע) ולקנות 512MB DDR של A-DATA ב 240 ש"ח

סה"כ: יצא לך בערך 600 ש"ח. אם אתה לא משחק משחקים ורוצה רק שהמחשב יעבוד מהר יותר אז זה כל השינויים שאתה צריך,

אם אתה רוצה שהמשחקים יעבדו לך אז תשקיע את שאר התקציב בכ.מסך חדש (ATI 9550 עולה 400ש"ח,6600 עולה 700 ש"ח)

פורסם

אחלה :) תודה רבה לשניכם ובמיוחד לך נועם . הלוח אם שהמלצת באמת לא יקר וממה שקראתי מדובר בלוח איכותי מאוד

http://wex.co.il/product_info.php?products_id=1291 וגם לא ממש יקר שזה מצוין (כרגע לפחות :) ) .

אני אקח את המלצתכם ואשדרג אותו בצורה הנ"ל , ואחר כך נעשה לו קצת מודינג ויהיה טוב חח . (מי אמר שמחשבים חיים עד להחלפת סידרה? :yelclap:)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים