עבור לתוכן

האם הערכה הזאת שווה את המחיר שלה

Featured Replies

פורסם

מערכות ישנות וזה עובדה! P3\סלרון לא מצליחות לסחוב את הסרטים של היום הקודקים דורשים יותר מידיי ביצועי מעבד בשביל שהתמונה לא תפגר אחרי הקול.

פורסם

חמזק את מה שנאמר. הסט שדובר עליו ייתן ביצועים טובים משמעותית ממה שקיים היום.

פנטיום 3 600 עם כל הצער כבר לא סוחב את כל הקודקים ומאבד פריימים בדרך.

פורסם
  • מחבר

עדיין לא ממש הבנתי, כדאי לשדרג?

פורסם

חד משמעית, כן.

פורסם

בכל שאר הנושאים חוץ מסרטים כמובן שיהיה שיפור, עבודה חלקה יותר בוינדוס, הפעלת תוכנות כבדות, משחקים, הכל יהיה טוב יותר.

מבחינת סרטים אני אישית לא ראיתי שום בעיה גם עם קודקים כבדים על מערכות 600\800 מגהרץ, ככה שבנושא הזה המערכות צריכות להיות זהות

יכול להיות שאתם מדברים על מערכות יותר חלשות כמו 266\350\450 מגהרץ, אבל עם לא מעט מערכות פנטיום3 (רובם SLOT1) חברים שלי רואים סרטים בלי שום בעיה (כפי שציינתי רוב הזמן תוך כדי הורדות באימיול וכו..).

פורסם

William - MET מי כמוני יודע איזו ליבת קבר זו במיוחד עם זכרונות SDRAM משהו בלתי נסבל אני חייב לנות מחשב חדש... אם הווילי שלי יישרף אני ארגיש יותר טוב עם עצמי - סמוך על סמוך בחיים שלך אל תקנה וויליאמט

פורסם

אני מסכים עם מי שמעלי שזה חרא של דבר אבל המחיר שהוא משיג את זה מאוד מפתה כך ששווה מאוד לשדרג.

פורסם

William - MET מי כמוני יודע איזו ליבת קבר זו במיוחד עם זכרונות SDRAM משהו בלתי נסבל אני חייב לנות מחשב חדש... אם הווילי שלי יישרף אני ארגיש יותר טוב עם עצמי - סמוך על סמוך בחיים שלך אל תקנה וויליאמט

מעבדי פנטיום 4 רעבים לרוחב פס גדול לזיכרון.

לכן ברור שזיכרונות SDRAM, אשר מגיעים לכ-1GB/s לערך, מהווים נטל וצוואר בקבוק עצום.

לא שהליבה עצמה מצויינת, אבל בשילוב עם מספיק רוחב פס לזיכרונות (כ-2.7GB/s-3.2GB/s ומעלה) אפשר לקבל ביצועים טובים מאוד.

פורסם

המחשב כדאי, אתה תוכל לראות סרטים, לשחק CS 1.6 (לא פצצה אבל לשחק..).

הייתי ממליץ לך לחפש עוד 256MB משומש ב100 ש"ח ואז יהיה לך 512 שזה הבדל רציני, אני פשוט לא ייודע בדיוק מה התקציב וזה..

אגב, בעמוד 2 הזכרת קניית FX5500 אז אני ממליץ לך R9550 128BIT במקומו.

פורסם

למה משומש, חדש עולה 120 ש"ח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים