עבור לתוכן

האם הערכה הזאת שווה את המחיר שלה

Featured Replies

פורסם

לוח אם: Asus, 533FSB (אני לא בטוח מה הדגם המדוייק)

מעבד: Intel Celleron 1.8GHz

זיכרון: DDR333 256MB

מחיר: 300 ש"ח

האם הערכה הזאת שווה את המחיר שלה?

האם אני ארגיש שיפור משמעותי כלשהו ממה שיש לי עכשיו (ראו חתימה)?

פורסם

שיפור כזה גדול לא תרגיש אבל בכל זאת זה שווה...

פורסם
  • מחבר

שיפור כזה גדול לא תרגיש אבל בכל זאת זה שווה...

המחשב שיש לי עכשיו ממש לא סוחב, אני לא יכול לצפות בסרטים (התמונה נתקעת ומפגרת אחר הקול), אני רוצה להוסיף בנוסף דיסק קשיח של 80GB.

פורסם

בטח ששווה!

ככה אם תקנה כל אחד מהחלקים יד שנייה, רק מחיר המעבד שווה לפחות 150 ש"ח, לוח -200-250 ש"ח

זכרון - 100 ש"ח

מאוד משתלם, תקנה את זה...והבדל??? בטח שתרגיש הבדל שמיים וארץ אין בכלל מה להשוות...תקנה את השילוב הזה...ותקנה גם כרטיס מסך נורמלי..ואם יהיה עוד קצת כסף תקנה ב120-130 ש"ח עוד 256 זכרון.

פורסם

^^

איזה בולשיט אתה מדבר!~<?

החלקים ממש לא שוים איך שאמרת יחד הם שוים את המחיר!

לפותח, במקרה הזה אז תרגיש הרבה הבדל אבל אל תצפה לשמיים וארץ

פורסם
  • מחבר

אני לא הולך לשחק הרבה במשחקים, כמובן שלא ב-HL2 או DOOM3, אבל אני מצפה ש-CS1.6/CZ יעבדו בסדר.

פורסם

אני לא הולך לשחק הרבה במשחקים, כמובן שלא ב-HL2 או DOOM3, אבל אני מצפה ש-CS1.6/CZ יעבדו בסדר.

אל תצפה...

אתה בהחלט תרגיש הבדל בביבצועיים של שני המפרטים ואכן שווה לקנות מפרט הזה ב300ש"ח אבל המשחק כמו CZ לא יעבוד לך טוב על המחשב הזה (אגב איזה כרטיס מסך יש לך?).

פורסם

לפותח הת'רד:

קודם כל, המפרט הנוכחי שלך מעט הזוי...יש לך PIII 600 ולוח אם של PC PARTNER עם ערכת שבבים מסוג 845 של אינטל? איך זה בדיוק מתחבר לך? (זוהי ערכת שבבים למעבדי P4 וCELERON בסוקט 478).

שנית, אתה תרגיש הרבה הבדל בביצועי המערכת בין PIII 600 לסלרון 1.8, ולא רק בזכות המעבד אלה גם בזכות ערכת שבבים מתקדמת יותר (אני רק מניח שהיא מבוססת SIS וגם זה לא משהו) וזכרון מהיר יותר, אבל, למטרת משחקים, אם תשאר עם ה TNT2 שלך (ואני מניח שהוא M64 ...מיץ של זבל) אז צוואר הבקבוק שלך במשחקים ישאר כרטיס המסך.

המפרט למכירה שווה את הכסף רק תדאג לעוד זכרון (ממש לא יקר היום) וכל מאיץ גראפי שתקח, אפילו הכי פשוט ייתן לך ביצועים טובים פי כמה מהכרטיס הנוכחי שלך.

פורסם

אתה כנראה לא תוכל להשתמש בכרטיס המסך הנוכחי שלך על הלוח החדש.

פורסם

תלוי במעבד, אם זאת ליבת ווילמט אז בכלל לא להתקרב לא תרגיש את ההבדל.

אם זה נורטווד אז בסדר.

פורסם

תלוי במעבד, אם זאת ליבת ווילמט אז בכלל לא להתקרב לא תרגיש את ההבדל.

אם זה נורטווד אז בסדר.

איזה שטויות, הויליאמט לא טובה לOC אבל בסטוק זה בכלל לא כ"כ משנה, ההבדל לא יהיה גדול.

פורסם
  • מחבר

לפותח הת'רד:

קודם כל, המפרט הנוכחי שלך מעט הזוי...יש לך PIII 600 ולוח אם של PC PARTNER עם ערכת שבבים מסוג 845 של אינטל? איך זה בדיוק מתחבר לך? (זוהי ערכת שבבים למעבדי P4 וCELERON בסוקט 478).

שנית, אתה תרגיש הרבה הבדל בביצועי המערכת בין PIII 600 לסלרון 1.8, ולא רק בזכות המעבד אלה גם בזכות ערכת שבבים מתקדמת יותר (אני רק מניח שהיא מבוססת SIS וגם זה לא משהו) וזכרון מהיר יותר, אבל, למטרת משחקים, אם תשאר עם ה TNT2 שלך (ואני מניח שהוא M64 ...מיץ של זבל) אז צוואר הבקבוק שלך במשחקים ישאר כרטיס המסך.

המפרט למכירה שווה את הכסף רק תדאג לעוד זכרון (ממש לא יקר היום) וכל מאיץ גראפי שתקח, אפילו הכי פשוט ייתן לך ביצועים טובים פי כמה מהכרטיס הנוכחי שלך.

אני אכן מתכוון להוסיף דיסק קשיח בנפח של 80GB וכרטיס מסך FX5500.

פורסם

איזה שטויות, הויליאמט לא טובה לOC אבל בסטוק זה בכלל לא כ"כ משנה, ההבדל לא יהיה גדול.

וילמט זה דרעק שחבל"ז!

נתקלתי אצל חברים שלי ב-3 מחשבים בעלי אינטל פנטיום 4 וילמט וכולם היו איטיים להחריד (האינטל פנטיום 3 1000 של אח שלי אוכל אותם לארוחת בוקר)!!!

אז סלרון וילמט? אני אפילו לא רוצה לחשוב על זה.

פורסם

וילמט זה דרעק שחבל"ז!

נתקלתי אצל חברים שלי ב-3 מחשבים בעלי אינטל פנטיום 4 וילמט וכולם היו איטיים להחריד (האינטל פנטיום 3 1000 של אח שלי אוכל אותם לארוחת בוקר)!!!

אז סלרון וילמט? אני אפילו לא רוצה לחשוב על זה.

ולחבר שלי יש 1.8 וילאמט עם 256RAM 266MHZ והמחשב פועל מצויין.

בכל מקרה לא משנה.

פורסם

מערכת כמו שלך צריכה לסחוב בלי לחשוב בכלל סרטים תוך כדי הפעלה של תוכנות P2P כבדות לדוגמא אימיול.

זה שאצלך יש בעיות זה לא בגלל המפרט, משהו בעייתי אצלך (או חומרה או תוכנה) כדאי לבדוק את זה.

מבחינת שיפור חומרתי בין המערכת שלך והמערכת שאתה רוצה לקנות, לא אמור להיות הבדל רציני.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים