עבור לתוכן

רכישת סלולרי: 6230(חדש/יד שניה) 6230i vs (חדש)

Featured Replies

פורסם

היי

אני מעוניין לרכוש סלולרי חדש (אני ברשת סלקום), ועד עכשיו הייתי בטוח שאני רוצה את ה6230.

אני לא מעוניין לשדרג עם החזרים דרך סלקום אלא פשוט לקנות חדש.

הלכתי לאחד המשווקים הפרטיים שיש להם חנויות סלולרי ברחוב והוא אמר לי שהמחיר שלו הוא כ1700 ש"ח (עם אחריות אצלו) חדש בקופסה.

המחיר נראה לי קצת יקר בגלל שבסלקום רצו עליו כ2400 ש"ח עם החזרים של כ1600 ש"ח שזה יוצא כ800 ש"ח בלבד.

אז הוא אמר לי שהוא יכול בכלל למכור לי יד שניה במצב חדש עם פנל חדש + עידכוני גירסא בכ1000 ש"ח.

ואז הוא הפיל עלי פצצה, והוא אמר לי שהוא התחיל לייבא את ה6230i , שזה סלולרי עם מצלמה של 1.3MP עם שלוש אפשרויות זום + כל מיני תוספות.

על אותו מכשיר (שכמובן יש רק חדש מהקופסה ;)) הוא רוצה 2300 ש"ח.

מה אתם אומרים:

שווה לקנות את ה6230i - כלומר הוא שווה את הכסף?

ואם לא, האם ללכת על 6230 חדש (1700 ש"ח) או על יד שניה ב1000 ש"ח?

פורסם

את האמת גם אני בחקירות על פלאפונים (גם אני רוצה אחד חדש נימאס מהOBOX הטרנטה) וגם אני החלטתי ללכת על חניות פרטיות ולא לקנות מהחברה

וכפי שראיתי אם אתה רוצה ליקנות את ה I ביגלל המצלמה וותר היא אולי 1.3 מגהפיקסל אבל האיכות נוראית... יש פלאפונים יותר טובים

לעומת זאת תיקנו כמה דברים שם למשל שבשבילי היה הכי חשוב שהוא שאתה מחבר את הכבל מידע למחשב הוא מזהה אותו כדיסק נייד ולא כמו הגירסא הרגילה שבא אתה צריך להישתמש בתוכנה של נוקיה (ששמעתי דיי איטיה...) ויש עוד דברים כמו מסך יותר גדול ועוד מלא שטיות

אתר נחמד להשוואת פלאפונים אם אתה רוצה הוא ממש עזר לי

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone2=1087&idPhone1=566

למטה יש לך עוד בחירות אם תרצה להשוות שתיים אחרים

דרך אגב יש לי חנות שמוכרת את הרגיל ב 1500 עם כבל נתונים ואוזניות של נוקיה

דבר איתי בפרטי אם תירצה (יש להם גם הרבה פומביות)

פורסם

E1000 מכשיר בן זונה, אני מקווה להביא אותו :P

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות ועל הלינקים.

שאלה נוספת היא, האים כדאי לרכוש סלולרי יד שניה (למקרה של תקלה)?

פורסם

אתה יכול לחפש בלוח של פוקט\נענע מוכרים שם פלאפונים יד שנייה במצב חדש. אם אתה פוחד לגבי האחריות ודברים כאלה אתה תמיד יכול לקנות מכשיר שמשווק בארץ(לקנות מלוח יד שנייה מכשיר שמשווקים אותו בארץ כמו ה6230, motorola e398 וכו') אם המכשיר משווק בארץ אין בעיה לתקן אותו אפילו במעבדת היבואן (תמורת תשלום כמובן).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים