פורסם 2005 במאי 3120 שנים כאשר אני רוצה להכנס לכתובות באתר: www.gamer.co.ilמופיע בדפדפן (Internet Explorer) הרקע של הדף.
פורסם 2005 ביוני 120 שנים מחבר לא הבנתי את השאלהמופיע לך דף ריק? מופיע רק הרקע של גיימר? כן,רק הרקע של גיימר.
פורסם 2005 ביוני 120 שנים כן,יש לי Norton Internet Security 2005 תנסה לבטל אותו לשנייה רק בשביל הניסיון ותעלה את האתר, עובד?
פורסם 2005 ביוני 120 שנים מחבר תנסה לבטל אותו לשנייה רק בשביל הניסיון ותעלה את האתר, עובד?ניסתי, לא עובד.
פורסם 2005 ביוני 120 שנים טוב, באקספלורר לך לכלים ומשם לאפשרויות ותמחק קבצים זמניים +קוקיז, אם זה לא עוזר אז תנסה (שוב רק לניסיון)לשנייה להוריד את המכוונים ב"אבטחה" וב"פרטיות" לרמה הנמוכה ביותר ותנסה שוב (אל תשכח להעלות אותם חזרה מייד אחר הניסיון).
פורסם 2005 ביוני 120 שנים מחבר טוב, באקספלורר לך לכלים ומשם לאפשרויות ותמחק קבצים זמניים +קוקיז, אם זה לא עוזר אז תנסה (שוב רק לניסיון)לשנייה להוריד את המכוונים ב"אבטחה" וב"פרטיות" לרמה הנמוכה ביותר ותנסה שוב (אל תשכח להעלות אותם חזרה מייד אחר הניסיון).זה לא עובד (זה עושה שגיאה ומעביר למצב הקודם כאשר אני משנה באבטחה.ואת השאר עשיתי)...
פורסם 2005 ביוני 120 שנים אתה בטוח שמחקת את קיבצי האינטרנט הזמניים?, סימנת "וי" בקובייה של "מחק את כל התוכן הלא מקוון".אני אגיד לך מה, ניסיתי גם אני להכנס לגיימר לכתובות (פעם ראשונה שאני נכנס לאתר) וגם לי זה קרה (מראה רק את הרקע), מחקתי את קבצי האינטרנט הזמניים + וי ב-"מחק את כל התוכן הלא מקוון" וזה עבד.תנסה אולי שוב.
פורסם 2005 ביוני 120 שנים מחבר אתה בטוח שמחקת את קיבצי האינטרנט הזמניים?, סימנת "וי" בקובייה של "מחק את כל התוכן הלא מקוון".אני אגיד לך מה, ניסיתי גם אני להכנס לגיימר לכתובות (פעם ראשונה שאני נכנס לאתר) וגם לי זה קרה (מראה רק את הרקע), מחקתי את קבצי האינטרנט הזמניים + וי ב-"מחק את כל התוכן הלא מקוון" וזה עבד.תנסה אולי שוב.עשיתי שוב,לא עבד.
פורסם 2005 ביוני 120 שנים כפי שמוזכר בדיון שבראש הפורום ניתן להפוך את קובץ הה-Hosts לקובץ חוסם פרסומות ובכלל תכנים, ייתכן שקובץ זה הוא הגורם לבעיה שלך, נסה למחוק את תוכנו ונסה שנית
פורסם 2005 ביוני 220 שנים מחבר לא עזר.נ.בהפרסומות של וואלה ספיישל שפעם היו מופעים לי (כשהכתובת בגיימר היו פועלות), אינם מופיעים .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.