עבור לתוכן

בעיה בהצגת אתר ב Internet Explorer

Featured Replies

פורסם

כאשר אני רוצה להכנס לכתובות באתר: www.gamer.co.il

מופיע בדפדפן (Internet Explorer) הרקע של הדף.

פורסם

לא הבנתי את השאלה

מופיע לך דף ריק? מופיע רק הרקע של גיימר?

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי את השאלה

מופיע לך דף ריק? מופיע רק הרקע של גיימר?

כן,רק הרקע של גיימר.

פורסם

יש פיירוול/אנטי וירוס שרץ ברקע?

פורסם
  • מחבר

כן,יש לי Norton Internet Security 2005

פורסם

כן,יש לי Norton Internet Security 2005

תנסה לבטל אותו לשנייה רק בשביל הניסיון ותעלה את האתר, עובד?

פורסם
  • מחבר

תנסה לבטל אותו לשנייה רק בשביל הניסיון ותעלה את האתר, עובד?

ניסתי, לא עובד.

פורסם

טוב, באקספלורר לך לכלים ומשם לאפשרויות ותמחק קבצים זמניים +קוקיז, אם זה לא עוזר אז תנסה (שוב רק לניסיון)לשנייה להוריד את המכוונים ב"אבטחה" וב"פרטיות" לרמה הנמוכה ביותר ותנסה שוב (אל תשכח להעלות אותם חזרה מייד אחר הניסיון).

פורסם
  • מחבר

טוב, באקספלורר לך לכלים ומשם לאפשרויות ותמחק קבצים זמניים +קוקיז, אם זה לא עוזר אז תנסה (שוב רק לניסיון)לשנייה להוריד את המכוונים ב"אבטחה" וב"פרטיות" לרמה הנמוכה ביותר ותנסה שוב (אל תשכח להעלות אותם חזרה מייד אחר הניסיון).

זה לא עובד (זה עושה שגיאה ומעביר למצב הקודם כאשר אני משנה באבטחה.ואת השאר עשיתי)...

פורסם

אתה בטוח שמחקת את קיבצי האינטרנט הזמניים?, סימנת "וי" בקובייה של "מחק את כל התוכן הלא מקוון".

אני אגיד לך מה, ניסיתי גם אני להכנס לגיימר לכתובות (פעם ראשונה שאני נכנס לאתר) וגם לי זה קרה (מראה רק את הרקע), מחקתי את קבצי האינטרנט הזמניים + וי ב-"מחק את כל התוכן הלא מקוון" וזה עבד.

תנסה אולי שוב.

פורסם
  • מחבר

אתה בטוח שמחקת את קיבצי האינטרנט הזמניים?, סימנת "וי" בקובייה של "מחק את כל התוכן הלא מקוון".

אני אגיד לך מה, ניסיתי גם אני להכנס לגיימר לכתובות (פעם ראשונה שאני נכנס לאתר) וגם לי זה קרה (מראה רק את הרקע), מחקתי את קבצי האינטרנט הזמניים + וי ב-"מחק את כל התוכן הלא מקוון" וזה עבד.

תנסה אולי שוב.

עשיתי שוב,לא עבד.

פורסם

כפי שמוזכר בדיון שבראש הפורום ניתן להפוך את קובץ הה-Hosts לקובץ חוסם פרסומות ובכלל תכנים, ייתכן שקובץ זה הוא הגורם לבעיה שלך, נסה למחוק את תוכנו ונסה שנית

פורסם
  • מחבר

לא עזר.

נ.ב

הפרסומות של וואלה ספיישל  שפעם היו מופעים לי (כשהכתובת בגיימר היו פועלות), אינם מופיעים .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים