פורסם 2005 במאי 3120 שנים טוב יש לי התלבטות בין שני זכרונות אבל בתאכלס מה שאני רוצה שהם יעבדו ללא בעיה באוברקלוק........יש את הזכרון הזה של PDP http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=PDP256M400C25&affiliate=zapויש את זה של A-DATA........איזה מהם יתן לי יותר ביצועים?ועוד שאלה חשובה....כדאי לי ליקנות סטיק אחד של 512 או 2 של 256 כי יש לי דאוול......זה יפגע לי משמעותית בביצועים אם אני יקנה רק סטיק אחד?יש לי רק 250 שקל לא יותר.......אני יכול לגייס עוד 50 אבל ממש לא יותר מזה.....
פורסם 2005 במאי 3120 שנים קנה ב KSP סטיק אחד של 512 ב 240 שקל. הפיתרון הטוב ביותר הPDP לא יותר טובים מהADATA בשום צורה..לפעמים אפילו ה ADATA יותר טוב עם הוא מגיע עם צ'יפ איכותי
פורסם 2005 במאי 3120 שנים לך על הADATA..הliberty יותר נחותים ולא מציגים ביצועים עדיפים על הADATA.. יש על הliberty סיקור כאן באתר
פורסם 2005 במאי 3120 שנים מחבר לך על הADATA..הliberty יותר נחותים ולא מציגים ביצועים עדיפים על הADATA.. יש על הliberty סיקור כאן באתרמישהו יכול להגיד לי איזה צ'יפים יש על הליברטי?לדעתי שווה לך לקחת 2*256 אם הלוח שלך מאפשר DUALהלוח הוא של אסוס והוא בהחלט מאפשר דאוול צאנל ,אבל אם אני קונה מKSP (יש KSP בחיפה נכון?) שני סטיקים אז יוצא 320 שזה יקר מדיי בשבילי.......סטיק אחד עולה 160........מה אני עושה? קונה רק סטיק אחד?זה יוריד משמעותית מהביצועים מזה אני מפחד.......
פורסם 2005 במאי 3120 שנים מחבר בדוק שוב......160.....*עריכה*ככככככככככככככןןןןןןןןןןן......זה עולה 125.........מתאים בול לתקציב!!!!!!!!!!!תודה לכולם אתם גדולים באמת!!!אני ילך לקנות אותם מחר.........בע"ה
פורסם 2005 ביוני 120 שנים אני חושב שהייתי הולך על ה512MB, לדעתי הביצועים יתאזנו בערך, כי זה יהיה 1GB רק שתוכל להעמיס יותר על המחשב.גם אני אם אני אשדרג את הזכרון בקרוב אני אקח 512MB בסטיק אחד, חבל שאפשרויות השדרוג יגמרו ותתקע עם 1GB אולי תצטרך יותר בעתיד.
פורסם 2005 ביוני 120 שנים מחבר נגיד שאין לי עכשיו בכלל זכרונות ואני מכניס את רק את הסטיק של ה512 הוא יעבוד יותר טוב מאשר בדאוול?איך זה שבלוחות של AMD אין דאוול והם עובדים מהר?מה יתן יותר ביצועים שני סטיקים או אחד?
פורסם 2005 ביוני 120 שנים מחבר אתה תרגיש שיפור בדואל על סינגל אם יש לך INTEL.שיפור בדאוול על סינגל?תסביר את עצמך בבקשה......
פורסם 2005 ביוני 120 שנים התכוונתי שאם יש לך מערכת INTEL אז אתה תרגיש שיפור בביצועיים אם תיקח 2*256 ובמקום 512 בסטייק אחדבAMD לא תרגיש שיפור בביצועיים בגלל שימוש בDC.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.