פורסם 2005 במאי 3120 שנים מה קורה אנשים קבלו את המפרט החדש שלי (סף סוף ^^) מעבד: AMD 64 3000+ (939) לוח אם: ASUS A8N-SLI זיכרון: kingston 512x2 DDR400 כ.מסך: GIGABYTE PCIE G-FORCE 6600GT מקלדת+עכבר LOGITECH כונן DVD (+צורב DVD מהמחשב הנוכחי שלי) HD: maxtor s-ata 120GB +מסך 17(הוא נשאר ^^) מארז atx UTUPIA BLACK + ספק 500 הכל יצא בסוף 5250 כולל הרכבה בעע אל תביאו לי יציאות של למה זיכרון יקר כי זה מה שהיה שם ולא רציתי להתחיל לרוץ בין חנויות חוץ מזה לדעתי מחשב סבבה מקווה שיגיע עד סוף השבוע
פורסם 2005 במאי 3120 שנים יקר בשביל מחשב כזה! ב 5200 נראה לי אפשר להרכיב בכייף מחשב אם איזה X800XL ביזבוזי כסף עיקריים במחשב 1. לוח אם - בזבוז טוטאלי. 2. זיכרון - קינגסטון גם זיכרון גרוע בעל תזמונים גבוהים וגם יקר בלי שום סיבה 3. מארז + ספק גנריים 4. איזה מסך לקחת? לדעתי דחוף לבטל את ההזמנה!!! כל עוד אתה יכול אני רואה שהוא מגיע רק בסוף שבוע! אז בטל בטל חבל לי עליך... רק תתאכזב אנחנו יכול כאן להרכיב לך משהו הרבה יותר איכותי מזה.
פורסם 2005 במאי 3120 שנים מחבר :kopfpatsch: ?????? למה מה לא טוב מסך 17 של MAG לא משהו מיוחד עדיף k8n ultra sli של גיגה-בייט?
פורסם 2005 במאי 3120 שנים לא נשלחה התגובה שלי :\ נפל האינטרנט פה אז ככה: לוח עם באגים זיכרון סתם יקר ("נו אין לי כוח לשים 2 חתיכות פלסטיק קטנות חצי שנייה אז נשלם הרבה כסף" ) הארד דיסק הכי לא משתלם, עוד 50 שקל ל 160GB מארז איכות חרא אבל עם כל אלה אפשר להסתדר איכשהו אבל ספק ג'נרי?! יש לך משאלת מוות למחשב חדש?
פורסם 2005 במאי 3120 שנים מחבר נו אנשים תגידו לי אם עדיף להחליף אותו ל-K8N ULTRA -SLIזה פשוט עולה אותו הדבר וספק אני יכול לקנות בנפרד ולהרכיב אחר כך
פורסם 2005 במאי 3120 שנים ?????? למה מה לא טוב מסך 17 של MAG לא משהו מיוחדעדיף k8n ultra sliשל גיגה-בייט?לא פשוט קח לוח NF4 Ultra למה סתם לזרוק כסף על SLI - אחת הטכנולוגיות הכי לא נחוצות שיש.
פורסם 2005 במאי 3120 שנים מסך 17 של MAG לא משהו מיוחדזה מסך שכבר ברשותך, או שאתה קונה את המסך הזה? כי אם כן, כדאי מאד לברר איזה מסך אתה מקבל. שילוב של MAG ו "לא משהו מיוחד" יכול להיות PureFlat 786 הנפוץ והזוועתי..לדעתי כדאי ללכת על עיסקה אחרת.
פורסם 2005 במאי 3120 שנים מחבר עזבו כבר את הכסף! חחח חוץ מזה עכשיו הלחצתם אותי אז אני בודק בכל מני מקונות על לוחות אם אני לא יודע אם מאוחר מדי לשנות משהו אבל בינתיים הרבה מקומות אומרים שהוא לוח ממש טוב חוץ מזה לבטל לא בא בחשבון כי שילמתי מקדמה של 10% מהמחיר ואני לא מקבל חזרה חחח עזבו ספק וזיכרונות אני יכול לקנות ספק אחר כך אני לא בטוח שהוא ג'נרי אבל לא אמרו לי שם מי (אז יש מצב )
פורסם 2005 במאי 3120 שנים מחבר אני לא זוכר את האתר שלהם זאת בעיה אבל אלה לקוחות של החברה של אמא שלי ככה שאם תהיה בעיה אז הם יסדרוחוץ מזה יש אחריות אבל לא חשוב עכשיו אני רק רוצה לדעת אם עדיף K8N ULTRA SLIכי אינ לא יודע אם אפשר לשנו הזמתי אותו לפני יומיים
פורסם 2005 במאי 3120 שנים למה SLI!?!?לא חבל על הכסף??קח MSI nf4 ultraאני לא זוכר את השם שלואו קח את ה Ultra של גיגבייט .גם את השם שלו לא זוכר.יש גם לוח פוקסקון מצויין וזול שהוא nf4 ultra פשוט קשה ככה להגיד לך בלי שאנחנו יודעים מה החנות מוכרת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.