פורסם 2005 במאי 3020 שנים בפעם האחרונה שהייתי בחנות מחשבים אז המוכר אמר לי שהוא החליף לי את הזיכרון מ SDRAM ל DDRAM ללא תשלוםזה היה נראה לי מוזר אבל לא התייחסתי כי הוא איכשהו קרוב משפחה שלי...לפני כמה זמן התקנתי את התוכנה אוורסט וסתם הסתכלתי שם על כל מיני דברים ופתאום אני רואה שיש לי זיכרון SDRAM שאלתי חבר שלי והוא אמר שיכול להיות שהוא פשוט שינה את השם בביוס כדי שזה יראה כאילו יש לי זיכרון DDRAMאז אני רוצה לדעת אם זה נכון או שפשוט התוכנה הזאת לא ממש מדייקת?או שאולי יש אפשרות לבדוק את זה על ידי הסתכלות על הכרטיס עצמו?יש הבדל במראה שלהם?תודה מראש!
פורסם 2005 במאי 3020 שנים בפעם האחרונה שהייתי בחנות מחשבים אז המוכר אמר לי שהוא החליף לי את הזיכרון מ SDRAM ל DDRAM ללא תשלום זה היה נראה לי מוזר אבל לא התייחסתי כי הוא איכשהו קרוב משפחה שלי... מלבד העובדה שבאופן מלא אומרים DDR SDRAM, אלו שני רכיבים שונים וכדי להחליף בינהם צריך סוקטים שונים. האפשרויות הן : 1) בלוח שלך שני סוגי סוקטים (לא סביר) :s05: 2) הוא החליף לך גם לוח אם ומה שאתה רואה זה DDR SDRAM. 3) הוא טיפש 4) הוא שקרן 5) אני לא מבין כלום בעצמי 6) הוא שבר ל DIMM של DDR מגרעות כך שיתאימו לסוקט של SDRAM
פורסם 2005 במאי 3020 שנים מחבר הוא החליף לוח אם כל המטרה שלקחתי את המחשב אילו באותו הזמן היתה כדי להחליף לוח אם כי הקודם התקלקל עקב התחממות...
פורסם 2005 במאי 3020 שנים מחבר לא ממש הבנתי למה אתה מתכוון אתה יכול אולי להסביר?והלוח שלי הוא של חברת ASRock דגם: P4i45GVhttp://www.asrock.com/product/product_p4i45gv_r5.htm
פורסם 2005 במאי 3020 שנים אם זה הלוח שלך אז יש לך DDRהוא לא תומך בSDRAMהתכוונתי שתריץ את התוכנה CPU-Z (חיפוש בגוגל)ושם תוכל לראות נתונים על הזיכרוןאבל כנראה שזה כבר לא משנה
פורסם 2005 במאי 3020 שנים מלבד העובדה שבאופן מלא אומרים DDR SDRAMאתה צריך לשים לב DDR זה Double Data Rate SDRAM, אם אני לא טועה.התוכנה שלך לא מזייפת צריך לדעת לקרוא
פורסם 2005 במאי 3020 שנים אתה צריך לשים לב DDR זה Double Data Rate SDRAM, אם אני לא טועה.התוכנה שלך לא מזייפת צריך לדעת לקרואכמה פעמים אני צריך לצטט את עצמי?? תקרא את כל התגובות!SDRAM = SDRAMDDR = DDR SDRAM = Double Data Rate SDRAM
פורסם 2005 במאי 3120 שנים מחבר אם תקרא את מה שכתבתי תבין שהוא אמר לי שהוא החליף את הסוג של הזיכרון מ SDRAM ל DDRAM אם אתה אומר לי שזה אותו דבר אז זאת אומרת שהוא לא החליף כלום?
פורסם 2005 במאי 3120 שנים הוא החליף לך גם לוח וגם זיכרון! עם היה לך SDRAM היה רשום SDRAM עם יש לך DDR-SDRAM יש לך זיכרון DDR SDRAM= SINGEL DATA RATE DDR= DOUBLE DATA RATE הוא רושם לך DDR-SDRAM מפני שבתוכנה הוא מציין את המהירות SDRAM אבל באמת היא עובדת X2 ולכן עם רשום לך 166 זה 333 עם רשום לך 200 זה 400. אני מכווה להבנתה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.