פורסם 2005 במאי 3020 שנים סתם חבר שלי משתר בסבבה שלו איך מטפלים בו ? ונגיד הוא מאבד תהכרה איך מעירים אותו?
פורסם 2005 במאי 3020 שנים שמים אותו באמצע הכביש ומחכים שמכונית תדרוס אותו. או שהנהג יצפור לו עד שיקבל את הגננה וידקור אותו...
פורסם 2005 במאי 3020 שנים קוראים לנו, מגן דוד אדום... אני מתה על זה... השיכורים (בעיקר רוסיים) הם הכי מטורפים... זה צחוקים שלא מהעולם הזה... פשוט צריך להיות שם ולשמוע את מה שהם אומרים... אי אפשר להפסיק לצחוק אח"כ...
פורסם 2005 במאי 3020 שנים למה לצעוק ?! הבנאדם כולה רצה לדעת טוב תראה שיטה גאונית המצאה של חבר אתה הופך את הבנאדם עם הרגליים למעלה ומיכווון שאלכוהול יותר קל מדם הכוהל יעלה לו לרגליים במקום למח!! חחחחחחחחחחחחחחחחח תנסה מים אמרו לי שזה טוב עריכה: עכשיו ראיתי, ליבי את מתנדבת!? פששש מגניב!! אבל למה שרק את תיראי את כול השטויות תני לחברים שלו להנות !! מה להם אסור?
פורסם 2005 במאי 3020 שנים כי אני עברתי קורס, ולמדתי, ולכן לי מגיע לראות אותם במצב הכי קשה... (הכי מעניין )
פורסם 2005 במאי 3120 שנים סתם חבר שלי משתר בסבבה שלו איך מטפלים בו ? ונגיד הוא מאבד תהכרה איך מעירים אותו? נותנים לו עוד וודקה :bash: :bash: ... נו,מה הולך כאן מה זה השאלות המפגרות האלה?!
פורסם 2005 במאי 3120 שנים תן לו שיעשה מה שבזין שלו. בעיה שלו. שילמד לשתות ויפסיק להשתכר כמו רוסי מטומטם.
פורסם 2005 במאי 3120 שנים כדאי שכולם ידעו, לשפוך מים על בנאדם מחוסר הכרה זה אסור בתכלית האיסור, דבר כזה יכול להוביל למה שנקרא "טביעה יבשה" ולמוות.וגם אני התנדבתי במד"א, כמעט 4 שנים לפני הצבא.
פורסם 2005 במאי 3120 שנים because the mind thinks it's drowning. and the body cannot live without the mind Neo
פורסם 2005 במאי 3120 שנים אבל זה יכול להיות מעניין לראות אותו מבעבע! כאילו שהוא קוקה קולה שניערו ופתחו! סתם סתם... ואל תשכחו לא להכניס אצבעות לפה של מחוסר הכרה...(גם אם זה נראה חביב ממבט ראשון לראות מה יש לו בפנים..) כי יכולה להיות לו פתאום נעילת לסתות... למרות שזה יכול להיות עוד יותר מצחיק... קליק....הלכו האצבעות...
פורסם 2005 במאי 3120 שנים כשמישהו שיכור צריך לתחקר אותו כדי לדעת את השקפתו האמיתית על העולם . לכן תשאלו אותו "מה אתה אומר עליו?", "מה אתה אומר עלי?", "מתי היה ליל הבדולח?", "ראית את המתקן החדש בחדר כושר?", "איך הלך לך במבחן?". הוא כמובן יספר הכל ולא יחסוך אף פרט, ואפילו יוסיף לתיאורים שלו עזרים וויזואלים בעזרת תנועות ידיים
פורסם 2005 במאי 3120 שנים כל כך נכון. מנסיוןהם פשוט אומרים הכלוואו, ממש חשוב לי לדעת מה שיכור מסויים באמת חושב על המצב ביננו לבין הפלסטינאים...NOT.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.