עבור לתוכן

תמונות חדשות מבית CANON ע"י S2 IS

Featured Replies

פורסם

זה מה שהיא, אחרי הכל והיא גם מתומחרת בהתאם.

זה לא הגיוני, אתה אומר שסדרת ה-Z של מינולטה אשר מוגדרת באתר כ-SLR-like שונה במשהו מהקנון S1\2 ? :nixweiss:

פורסם

גם את ה ה Z Series אני לא מגדיר כדמויות SLR.

הן קומפקטיות שמכילות זום מכובד, זה הכל.

הגודל שונה ממצלמת SLR או דמויה לה, איכות הבניה שונה והן מכילות פחות פיצ'רים לצילום קצת יותר מתקדם.

פורסם

מה אתה בכלל משווה את ה"עאס 2" ל 828, דמויית ה SLR?!... כל מצלמה בליגה שלה מכילה חיישן בגודל כזה, גם ה 8080 של קובי.

ולצורך הפרוטוקול, ה 828 מצלמה די זוועתית.

דיי ? רק דיי זוועתית ? ולחשוב שבאמת חשבתי לקנות תדבר הזה... תמונות נוראיות מבחינות של רעש וביצועי צבעים, גם חדות לא יותר ממוצעת, אחת הרעות בין ה-SLR-Like...

ואכן גודל החיישן אינו מיוחד וגם באולימפוס שלי גודל חיישן זהה. סוני חשבו להמציא את הגלגל והוסיפו עוד צבע לחיישן שלהם, התוצאות כאמור לא מלהיבות ולא מגבות את ההצהרות.

ולהגיד שמינולטה מסדרת Z או ה-S1\2 הן SLR-Like זאת טיפשות שכן מדובר במצלמות קומפקטיות לכל דבר.

פורסם

דיי ? רק דיי זוועתית ? ולחשוב שבאמת חשבתי לקנות תדבר הזה... תמונות נוראיות מבחינות של רעש וביצועי צבעים, גם חדות לא יותר ממוצעת, אחת הרעות בין ה-SLR-Like..

אני מציע לך לקרוא את הביקורות על המצלמה ב-dpreview, imaging-resource ו-luminous-landscape. לא רק שה-828 לא "זוועתית" ו"אחת הרעות" היא מצלמה מצויינת, שגם היום (שנתייים אחרי שהוכרזה) עדיין יכולה להחשב למהפכנית וחסרת תחרות בתחומים מסויימים.

כדי להעריך נכון את איכות התמונה של ה-828 אתה צריך להדפיס מספר תמונות ברזולוציה מלאה. 100% crop של קטע קטן עם תאורה קיצונית הוא לא מדד לאיכות התמונה הכוללת של המצלמה. הנה כמה ציטוטים מהביקורת הבוגרת (ואני לא משתמש בביטוי הזה במקרה) של מייקל רייקמן מ-luminous-landscape על המצלמה.

בנושא הרעש:

I should point out, for the benefit of those that see noise in the ISO 64 and ISO 100 F828 frames, that to the extent that it's visible in 100% on-screen enlargements, it's invisible in A3 or Super A3/B sized prints. The same applies to very small amounts of colour fringing. These just can't be seen in real world photographic prints.

Unfortunately there are some folks who see a bit of noise texture in a 100% crop and somehow jump to the conclusion that the image is crap. It shouldn't be necessary to point this out, but if the entire image were shown it would be equivalent to an on-screen image almost 3 feet high by 4 feet wide. Of course you're going to see some noise and other artifacts. But the important thing to keep in mind is how does it look in a typical sized print say up to 11X17" image size on paper? (Look at 42" Plasma HD TV from 6 inches away and you'll see dots. Watch the football game from 9 feet away and you'll enjoy the show).

The answer is, as I've stated several times in the above review at ISO 64, and to a slightly lower extent ISO 100 noise levels on prints are excellent. Almost indistinguishable from images shot with a Canon 10D. Does it matter that on-screen, at actual-pixel magnification, there are more flaws on the Sony image that in the 10D image? Not one bit. If it can't be seen on a print it's relevance to the creative artist is essentially non-existant.

בנושא דיוק הצבעים:

Overall very decent performance, and nothing that should raise any red (pardon the pun) flags. In fact there's a very natural look to the camera's colour palette which some may find a bit soft, but which I find to be very appealing. Something to do with the new HAD 4 colour processing filter? No idea but if so it's doing its job well.

It should be noted that the camera has two colour "modes", Real and Standard. Real mode gives the greatest accuracy. Standard mode is punched up colour sort of digital Velvia if you like that sort of thing, which I don't. Unfortunately it's the default mode, and a lot of people will end up with slightly garish colours when shooting anything but RAW, and wonder why.

לפני שאתה רץ להגיב אני מציע שתקרא את הביקורת, היא הביקורת הכי down-to-earth שתוכל למצוא על המצלמה הזו.

http://luminous-landscape.com/reviews/cameras/sony828.shtml

פורסם
  • מחבר

אז איפה קאנון בתמונה ? הבנתי שהייתה ה- PRO1 שביקורות אמרו שהיא לא רעה כלל.... ומה הלאה ??

קאנון נטשו את השוק ?

פורסם

ולמה שלא פשוט תקרא ביקורות השוואתיות ? הכל טוב ויפה אבל בסופו של דבר בשורה התחתונה החשובה כל כך ה-828 לא מצליחה לתת פייט לניקון 8800\8700 ולא לאולימפוס.

פורסם

קראתי את הביקורת ההשוואתית של dpreview, ובשורה התחתונה ה-828 ועוד איך נותנת פייט. במספר פרמטרים חשובים היא עוקפת את כל המתחרות בפער גדול, אבל אני לא מגלה לך כאן שום דבר חדש, הרי קראת את הביקורת. הכל תלוי בצרכים של הקונה, ביכולת שלו להבין מה ישרת את הצרכים האלה, וביכולת שלו להפריד בין עיקר וטפל. ל-828 בהחלט יש קהל, אפילו היום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים