עבור לתוכן

סקירה VIEWSONIC LCD VX912

Featured Replies

פורסם

Viewsonic VX912

19 inch. 1280 x 1024 resolution, 12 ms response time, 500:1 contrast ratio, DVI and

VGA

בשעה טובה רכשתי את המסך

ואני משתמש בו כבר מעל שבוע , מאוד מרוצה וזו התרשמות ראשונה שלי .

עריכה

יש לי בעיה עם התמונות הן חתוכות כנראה הרזולוציה גדולה מדי אני יעלה מאוחר יותר תמונות תקינות

יתרונות:

מסך מוצלח ביותר מבית טוב

צבעים עשירים אם כי עדיין לא אמיתיים כמו CRT  השחור והלבן מוצגים יפה מאוד, תמונה אחידה ללא הבדלי בהירות מורגשים על כל שטח המסך.

מהיר מאוד במשחקים ללא מריחות בכלל.

לעבודה משרדית(גלישה ,תכנות , DESKTOP י) המסך מעולה טקסט חד וברור העיניים לא מתעייפות גם אחרי מספר שעות

בהירות גבוהה מקל ומשפר מאוד את התצוגה.

איכות בניה מעולה וניתן להסתיר כבלים בבסיס המסך.

אחריות יבואן ושירות מעולים(לבקשתי היבואן שלח מסך לחנות ליד ביתי כדי שאוכל להתרשם מהתצוגה)

ומדיניות החלפת פיקסלים גמישה.

כבל DVI כלול

מחיר האיכות של מסכי VIEWSONIC במחיר מצחיק.

יש PIVOT אם כי לא נוח שימושי במיוחד.

זה LCD.

חסרונות.

ממשק משתמש לא מספיק מתוחכם , מד ה-CONTRAST וה BRIGHTNESS מיוצגים לא ע"י אחוזים מה שמקשה על קביעת הפרמטרים כמו כן לא מצאתי מצבים קבועים או אפשרות לשמור את ה-SETTINGS שלי ללא ספק דבר שמציק מצד שני השליטה מלאה ניתן לשחק עם כל ערך כולל ה RGB .

זויות צפייה : זוית אופקית סבירה אבל עדיין מוגבלת בהשוואה לTFT מבוססי IPS, VA.

זוית אנכית נמוכה מהצהרות היצרן אבל עדיין לא מפריעה למשתמש היחיד

לא מתאים לצפייה בסרטים של יותר מאדם אחד ללא ירידה משמעותית באיכות עקב זויות הצפיה.

עיצוב ספרטני ולא היי-טקי ללא רמקולים,USB HUB וכו (לא חסרון מבחינתי).

עבודה על כל רזולוציה מלבד  1280X1024 פוגעת בתמונה בצורה מורגשת.

אין כיוון גובה רק TILT אנכי.

זה עדיין LCD ולא CRT.

סיכום:

התלבטתי רבות לפני שרכשתי LCD ראיתי בתצוגה את ה BENQ 937 את ה N913  ואת ה LG 12MS

מכיוון שה913 לא הציג טקסט בצורה מספקת לטעמי

(וגם בנוסף חסרון הDVI ומדיניות היבואן השערוריתית) רכשתי את ה 912VX  ולדעתי במחירו(2500+) לא ניתן לטעות.

[attachment deleted by admin]

פורסם

תתחדש :yelclap:

כמה בערך המסך הזה עולה?

פורסם
  • מחבר

אני קניתי ב 2610 באשראי במזומן זה 2560 ש"ח וראיתי שהיום כבר אפשר למצוא ב 2490 ש"ח.

המחיר בטח יורד כי צריך להגיע דגם חדש של 8MS אבל עם זויות צפיה נמוכות יותר וכמו שאמרתי בדגם ה 12MS לא ראיתי שום מריחות.

פורסם

לי יש 16MS ואין שום מריחות...לדעתי סתם בולשיט כל העסק הזה של מתחת ל16MS....

12 אני עוד יכול להבין....אבל 8 ו 4 זה כבר די מיותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים