עבור לתוכן

צריך המלצה לMP3

Featured Replies

פורסם

צריך המלצה לMP3 באיכות נורמלית עד 1ג'יגה ולא הכי יקר

אפשר גם 512 אבל שלא יהיה משהו חרא שיהרס מהר או עם איכות גרועה

פורסם

כמה כסף יש לך ?

מה השימוש שלך בו ?

מסך גדול חשוב ?

חשוב לך שהוא יציג שמות קבצים בעברית ?

שיתחבר ישירות ללא כבל או שגם כבל לצורך חיבור זה בסדר ?

איזה סוג מוזיקה אתה שומע ? ( אל תצחק זה חשוב)

פורסם

דווקא הסוג מוזיקה ממש לא חשוב

הסוג מוזיקה יותר קובע באוזניות ולא בנגן.

פורסם

אתה מדבר על חשיבות של איכות השמע, שם באמת איין חשיבות גדולה בנגן,

אם כי תסכים איתי שביין להמליץ לו על נגן של iriver וביין איזה סיני שחור רגיל שמוכרים יש הבדל בנגן.

בכל מקרה אני דיברתי על חשיבות מבחינת איזה זכרון לקחת 512 או 1, מנסיון אני שומע האוס למינהם

באורכים של 10 דקות ובאיכות של 320 כאשר השיר תופס 10 מגה אתה צריך 1 גיגה למרחב תמרון 512 לא יספיק.

בעוד שחבר שלי שומע ישראלים באורך של 4 דקות באיכות 192 פרוץ מדיסק ומסתדר יפה עם 512 אבל שמה מה שחשוב לו

זה תמיכה של המכשיר בהצגת עברית.

פורסם
  • מחבר

אני שומע בעיקר טראנס פיסכודאלי ויש לי טראקים מעל 10 דק' ובאיכות גבוהה ככה שאני יעדיף את הג'יגה

אבל זה לא אני קונה קונים לי ככה שאני לא יכול לקבוע מחיר מסויים אבל אם אני יבקש משהו ויסכימו אז לא איכפת לי גם יקר

עכשיו מחיר אני מעריך בערך לא יותר מ800 (אם יקנו לי ביותר אז סבבה) ולא ממש חשוב לי תמיכה בעיברית וגם לא המסך

פורסם

משנה לך אם אפשר לחבר ישירות את הנגן למחשב או שצריך לחבר עם כבל כמו מצלמה דיגיטלית ?

בכל מקרה במחיר הזה של 800 בערך ה 2 היחידים שנראים לי בסדר זה ה

SANDISk

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=38388

mp500- יו אס בי 1.1 ונטען רק דרך יו אס בי (מטען משקע רגיל ליו אס בי עולה 60 שקל)

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=41576

אני חושב שכדאי שתלך על הסאן דיסק אלא אם אתה מוצא איזה קרייטיב במחיר מדהים כמו שאני מצאתי.

תברר קצת.

פורסם

איזה קרייאיטיב מצאת? אתה יכול לפרט עוד קצת בבקשה?

בכל מקרה , לאח שלי יש יומולדת וחשבתי עם האחים שלי לקנות לו נגן , לצערי התקציב הוא לא ענקי ואנחנו לא יכולים להרשות לעצמנו לקנות לו H10 או אייפוד או משהו כזה , אז חשבנו על משהו בסביבות ה800 שקל . ראיתי שבמחירים האלה יש בעיקר נגנים בעלי קיבולת של 512 מגה עד 1 ג'גה. כמובן שהעדפה היא לכמה שיותר זיכרון אבל אם יש נגן 1 ג'יגה גרוע ומצד שני יש נגן 512 איכותי אז נצטרך כבר לחשוב.

הדרישות מהנגן הן מוזיקה נטו , בלי USB2GO (אני מקווה שהבנתי מה זה מקריאה של ת'רדים אחרים ) , בלי מסך צבעוני , שעון מעורר וכל מה שבא מסביב . מה שצריך זה נגן עם איכות שמיעה כמה שיותר טובה , זמן בטרייה כמה שיותר ארוך , הגודל לא כל כך משנה אבל כמובן שלא יהיה גדול ומכוער מדי.

אז אם למישהו יש המלצות לנגן כזה אני מאוד אשמח לקבל .

תודה.

פורסם

יש לך נגני creative:

dmp fx120

256mb, חיבור 2.0 usb, מסך lcd סוללה aaa

348 שח

נגן mp3  rhomba 512mb

900 שח

כולל רסיבר מסך lcd והקלטה

חיבור 2.0 usb וסוללות aaa

נגן mp3 muvo sprot c100

256mb עם אפשרות להגדלה עד 512 mb כולל רצועה ,חיבור 2.0 וסוללות aaa

600שח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים