עבור לתוכן

לוח אם PC CHIPS מבוסס AMD עם ציפסט SIS 741G + מעבד AMD XP 2600 - באס 333 לא ברטו

Featured Replies

פורסם

הציע לי את המפרט הזה ב 125 $ לוח + מעבד זה לא הלחמה ! עם כרטיס רשת,קול,מסך OB ?

=חוות דעת=

כבר נדפקתי מהקניה של הסלרון D 2.8 אני דיי חושש הפעם :(

האמת לא נראה לי שיש בין השניים כזה הבדל :nono:

שניהם עם באס דומה עובדים עם זכרונות DDR 333 נראה לי אותו חארטה.

אותו נפח של זכרון מטמון 256 :(

פורסם

Pc Chips זה זבל

עדיף שתקנה משהו יותר נורמלי ..

פורסם

=חוות דעת=

האמת לא נראה לי שיש בין השניים כזה הבדל  :nono:

מה פתאום לקנות אתלון XP היום? לכל הפחות סמפרון בשקע 754 אלא אם כן אתה חובב צרות והסיתבכויות מיותרות.

סמפרון 2600+ ולוח זול (מוכלל, ל 2D) בשקע 754 עולים פחות מ 900 שקל.

לוח:

http://glob-net.com/product_info.php?cPath=1_22_30_113&products_id=1504&osCsid=3797c5c89fe6b02d73183e64982f28e9

מעבד:

http://glob-net.com/product_info.php?cPath=1_21_32&products_id=3247&osCsid=3797c5c89fe6b02d73183e64982f28e9

עם תוספת תקציב (750 שקל ) לכרטיס מסך חיצוני (ולוח אם קצת יותר טוב) ניתן לקבל מערכת שיכולה כם להריץ משחקים (PCIE).

פורסם
  • מחבר

יש על הלוח שבב של VIA אני שונא את החברה הזאת  :bash:

ב GYRO הציעו לי לוח של 754 של ECS עם צי'פסט של NFORCE 4 עם PCIE * 16 הכול ...

במחיר לא ממש גבוה.

ולכותב שלפני תקשיב טוב !!!! "אם אתה חובב צרות והסתבכויות" קניתי מחבר ב 200 ש"ח AMD 1200 PLUS משהו כזה...

מעבד DURON 900 צרוב על הלוח וזה מחשב בן זונה לא מבייש את הפירמה כמה שהוא מקביל ל "סלרון" L2 64 !

הוא חזק סוף ויש לי גם פנטיום 3 - 900 הוא יותר חזק ממנו ! .

אז אתלון זה להסתבך ? תאמין לי אחלה מעבדים יש להם ותמיד אמרו לי "זבל מתחממים" תמים שכמוני מאמין לכל פליץ של אנשים.

פורסם

יש על הלוח שבב של VIA אני שונא את החברה הזאת  :bash:

במחיר לא ממש גבוה.

ולכותב שלפני תקשיב טוב !!!! "אם אתה חובב צרות והסתבכויות" קניתי מחבר ב 200 ש"ח AMD 1200 PLUS משהו כזה...

מעבד DURON 900 צרוב על הלוח וזה מחשב בן זונה לא מבייש את הפירמה כמה שהוא מקביל ל "סלרון" L2 64 !

אז אתלון זה להסתבך ? תאמין לי אחלה מעבדים יש להם ותמיד אמרו לי "זבל מתחממים" תמים שכמוני מאמין לכל פליץ של אנשים.

הכל יחסי, עבר זמנם של האתלון XP, הראתי לך שבתוספת תקציב קטנה אתה מקבל תמורה הרבה יותר טובה, סמפרון 2600+ ב 90 ננו מטר הוא מעבד מודרני אמיתי - אין שום הצדקה לשנאת VIA, במיוחד לא למעבד המערכת המסוים שציינתי.

פורסם
  • מחבר

קניתי לוח של ECS 865PE-A ואמרו לי שהוא זבל >:( זה נכון ?

70 דולר עלה לי.

אבל הצי'פסט של אינטללללללללל

פורסם

=חוות דעת=

האמת לא נראה לי שיש בין השניים כזה הבדל :nono:

למה נדפקת עם הסלרון D? לשוק הנמוך הוא מעבד סבבה לגמרי!

פורסם
  • מחבר

כי היה לי סלרון 2000/400/128 ולוח 400 FSB וזכרון 266 DDR

ועשיתי שדרוג ל CELERON D 2800 לוח עלית 800 FSB דואלי עם ציפ 865 וזכרון 400 DDR ויצא על הפנים לא משהו בכלל.

פורסם

לוח של ECS זה מתכון לפאקים.

פורסם
  • מחבר

יש משהו שלא הבנתי מה ההבדל בין לוח של ECS ל של ABIT אם לשניהם יש את אותו ציפסט ?

מה יש בעצם על הלוח ?

בקרים , מעבר מתחים ? כל לוח איכות הבקרים שונה ?

פורסם

יש על הלוח שבב של VIA אני שונא את החברה הזאת :bash:

במחיר לא ממש גבוה.

לא הבנת נכון בכלל :) - גם Athlon XP וגם Sempron הם מעבדים תוצרת חברת AMD. כל מה שהוא התכוון לומר לך זה שהיצור של Athlon XP הופסק זה לא מכבר ו-AMD העבירה את כובד המשקל של המעבדים "הזולים" לכיוון של Sempron בתושבת 754 וזה מתבטא במחיר. אז אם אתה מחפש מחשב זול לשימושים סטנדרטיים לחלוטין קח את עצמתו ולך על Sempron בתושבת 754 ולא על Athlon XP.

לוח של ECS זה מתכון לפאקים.

זה לא בדיוק נכון. כפי שאמרתי במקום אחר, חל שיפור דרסטי באיכות המוצרים שלהם בשנה-שנתיים האחרונות וזה מתבטא בציונים שהם מקבלים בביקורות. לא בדקתי באופן אישי את איכות המוצר שלהם אבל לפי הלך הרוחות בחו"ל עושה רושם שהם לוקחים את עצמם בידיים.

פורסם

תקשיב, אם אתה רוצה מפרט איכותי, תציע הצעת מחיר ודרישות. אחרת הכל פה יתגלגל לדיון ס"חמ רציני.

בקשר ללוח שלך וההצעה שהביאו לך, לא נשמע מי יודע מה. אבל שוב -תלוי מה הדרישות שלך ועם מה יש לך עכשיו

זה אולי לא יהווה שדרוג רציני.

בקשר להבדל הין לוחות האם, ההבדל הוא קודם כל בפי'צרים האמינות והאחריות. א"כ מגיע השם -וגורר איתו את המחיר.

לוח של ECS לדוגמא יהיה בד"כ דל באפשרויות, ובגלל שהוא כזה גם אך אחד לא ייטרוח לעשות עליו review, לכן גם

לצפות למידע\בעיות שיש בקשר ללוח תצטרך לקבל מהאתר של החברה.

אבל דברים משתנים והמצב יכול להיות גם ההיפך, כמו שקורה עם סדרת הלאן-פארטי. הכל תלוי מה אתה צריך וכמה כסף אתה מוכן להשקיע.

פורסם

יש משהו שלא הבנתי מה ההבדל בין לוח של ECS ל של ABIT אם לשניהם יש את אותו ציפסט ?

מה יש בעצם על הלוח ?

בקרים , מעבר מתחים ? כל לוח איכות הבקרים שונה ?

אכן, קודם כל חברות שונות משתמשות לפעמים ברכיבים שונים - חלק משתמשות ברכיבים מאיכות נמוכה בלבד, חלק באיכות גבוהה בלבד וחלק משקיעות יותר ברכיבים שחשובים לטענתן ומשקיעות פחות ברכיבים שלא ממש חשובים. חוץ מהרכיבים יש גורם נוסף שהוא חשוב מאוד ומשפיע וזו הנדסת אנוש, היינו, הפיתוח של המוצר שמתבטא בסידור הרכיבים על הלוח, פתרון יצירתי יותר לבעיות [יעיל יותר או פחות] וכמובן רמת המיומנות של העובדים המרכיבים ושל המכונות במפעל. יש עוד מספר רב של גורמים.

ABIT יצרה לעצמה מוניטין רב בקרב קהל של חבר'ה שעושים המהרה למחשבים שלהם אבל גם הם לא חסינים ורק לאחרונה הוגשה נגדם תביעה ייצוגית בגין לוחות אם שנוצרו במהלך שנות ה-90 המאוחרות ושנמצאו בהם קבלים ורכיבים אחרים מאיכות ירודה, דבר שהביא לשריפה של מחשבים, הרס של לוחות ועוד נזקים.

ECS/PC Chips [אותה חברה למעשה] הייתה בעלת מוניטין די טוב לפני מספר שנים, מוניטין שהתקלקל עם מוצרים מאיכות ירודה אבל לאחרונה שמנו לב שהם מנסים לשנות זאת עם מוצרים באיכות גבוהה יותר. כנ"ל גם לגבי PC Partner/Sapphire וחברות אחרות שהחליטו להשקיע יותר באיכות המוצר הסופי.

פורסם
  • מחבר

Sempron בתושבת 754 יותר איכותי מ XP BARTON ?

בוא נראה הסמפרון 64 ביט הברטון 32

הסמפרון 400 באס הברטון 333-400

זיכרון מטמון של הסמפרון 256 של הברטון 512

ה XP בהנחה ששניהם עובדים על 32 ביט לא יותר חזק ?

פורסם

אל תסתכל על הנתונים הטכניים הללו, הם מטעים...

באותו קן אפשר להגיד שפנטיום 4 3GHZ יותר חזר בהרבה מהA64 3000+ כי הוא עובד ביותר מ1GHZ יותר מהר ממנו...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים