פורסם 2003 ביולי 222 שנים דבר ראשון אתם עונים מהר מידי עד שאני רושפ הודעה צצות עוד חמש.. :\דבר שני באמת למה?
פורסם 2003 ביולי 222 שנים שאלה לי אליך: למה אתה לא מצטרף אלינו ?ITS PARTYYYYYYYY TIMEEEEEEEEEאני שאלתי ראשון . נו בחייך , יש לך משהו נגד המנהלים ?
פורסם 2003 ביולי 222 שנים כולכם ספאמרים חסרי תקנה.אתה לא מתבישים.. יאלהנראה לי שכמה ממכםאולי רוצים באניםלאיזה מצב הגענומנצלים שאין אף מנהל ער כדי שימחוק את השטויתשאתם כותבים
פורסם 2003 ביולי 222 שנים כולכם ספאמרים חסרי תקנה.אתה לא מתבישים.. יאלהנראה לי שכמה ממכםאולי רוצים באניםלאיזה מצב הגענומנצלים שאין אף מנהל ער כדי שימחוק את השטויתשאתם כותביםבושה וחרפא!!תתביישו לכם...
פורסם 2003 ביולי 222 שנים מחבר אני שאלתי ראשון . נו בחייך , יש לך משהו נגד המנהלים ?תסתכל בשיר שכתבתי על המנהליםותסתכל בדיוק את מי אני שונא
פורסם 2003 ביולי 222 שנים כולכם ספאמרים חסרי תקנה.אתה לא מתבישים.. יאלהנראה לי שכמה ממכםאולי רוצים באניםלאיזה מצב הגענומנצלים שאין אף מנהל ער כדי שימחוק את השטויתשאתם כותביםצודק . עכשיו באמת , די עם הספאמינג .
פורסם 2003 ביולי 222 שנים תסתכל בשיר שכתבתי על המנהליםותסתכל בדיוק את מי אני שונאאם יש לך משהו להתלונן עליו אז לא עושים את זה פה . די .
פורסם 2003 ביולי 222 שנים אם יש לך משהו להתלונן עליו אז לא עושים את זה פה . די . ועוד ליגרור חצי פורום ער איתך...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.