פורסם 2003 ביולי 222 שנים מה יש לך נגדו אם יורשה לי לשאול? : מצטרף לשאלה... ואם יש לו תות בגודל של העצבאות שלו אז לכול אחד יש יותר גדול משלו (רק הוותיקים אני חושב יבינו את זה )
פורסם 2003 ביולי 222 שנים מחבר מישה?הוא מאיים עליי בפרטי!!ומזלזל ביכולות כתיבה שלי!!!!מישה!! אני את הבגרות שלי כבר עשיתי!!! אתה - לא !!!!!!!!!!!!!!
פורסם 2003 ביולי 222 שנים חחחח תראה לי כרטיס של לידטאק ששורד חנקן נוזלי ואוברקלוק של 360@713 !!!??טוב זה היה רק בהרצת 3DMARK2001 SE אל מחשב אטלון גיגה!עם גיגה וחצי של SDRAM זה היה המחשב הישן שלי!!
פורסם 2003 ביולי 222 שנים וואי וואי אטלון , איך דרדרת את כל הפורום הזה לספאמינג עצבני ביותר (ברצינות)... : אני לא מוכן להשתתף בקנוניה הנפשעת הזו. חכו חכו , אותכם למנהלים .
פורסם 2003 ביולי 222 שנים וואי וואי אטלון , איך דרדרת את כל הפורום הזה לספאמינג עצבני ביותר (ברצינות)... : אני לא מוכן להשתתף בקנוניה הנפשעת הזו. חכו חכו , אותכם למנהלים . מלשן!!!
פורסם 2003 ביולי 222 שנים שיט המנהלים עכשיו אני מתחיל לפחד!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תאמת אני כבר שנים חושב לסגור את האתר או לא?! חחחחחחחח :
פורסם 2003 ביולי 222 שנים חחח מצב הרוח של שנינו זהה עכשיו o_o (אטלון) - בעצם של הרבה עכשיו... משוגעים ספאמרים..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.