עבור לתוכן

כמה אתם משלמים ל YES או HOT

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

מצטער שאין לי קומבינות

:'(

• תגובות 30
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני משלם בחודש 240 שקלים בחודש לחברת HOT וזה כולל את כל החבילות, פרט לערוץ Playboy.

חבילת הספורט, החיים הטובים, ערוץ הצחוק (שדיי מעציב בגלל שאין בו שום דבר לראות), בקיצור משלמים להם לחינם. אני שוקל להתנתק מהם ולהוריד את כל התוכן שאני צריך מהאינטרנט, התוכן באינטרנט יותר איכותי בהרבה. :bash:

פורסם

חחח אכלתם אותה. אני משלם ליס ככה: 175 שקל הכל כוןלל הכל. זה גם הספק שלי לאינטרנט 1.5

בסיס+סרטים+מדע+בידור+רוסית

כולל אינטרנט.

איזה שוויצר :bash:

פורסם

מנוי לHOT עם 3 ממירים, כל הערוצים, אינטרנט 1.5 מגה של HOT ומשלם כ-215 שח.

סליחה ? :o

רק אינטרנט 1.5 מגה לתשתית זה בסביבות ה-100 שקלים, יוצא שאתה משלם 115 שקלים עבור השירות של HOT . :kopfpatsch:

בטח נתנו לך חתיכת התחייבות אליהם, קשרו אותך עם אזיקים בטח :lol:

או שזה איזה מבצע ל-3 חודשים שאתה משלם ככה ואחרי זה המונה עולה, אין מצב שזה מה שאתם משלם להם . :nono:

פורסם

חחח אכלתם אותה. אני משלם ליס ככה: 175 שקל הכל כוןלל הכל. זה גם הספק שלי לאינטרנט 1.5

בסיס+סרטים+מדע+בידור+רוסית

כולל אינטרנט.

או'יש, מספיק כבר לדבר שטויות, 175 שקלים זה לא הגיוני ! גם אם תגיד להם שאתה עובר מהם הם לא יעשו לך כזה מחיר, בוודאות.

הייתה תקופה ש-HOT V.O.D לא הגיע לאיזור שלי, התקשרתי אליהם ובקשתי לדבר עם המנהל ואמרתי למה אין גלובלאליות בחיבורים, והם המציאו לי כל מיני תירוצים בשביל לחפף אותי, זה לא העניין. אני אמרתי להם שאם הם לא יחברו את האיזור שלי בחודש הזה אני מתנתק מהם, והם אפילו לא ניסו לשכנע אותי להשאר, לא הציעו לי הטבות, ולא נעליים, כניראה החבילה שאני נמצא בה היא הכי זולה שיכולה להיות וכבר יותר מזה לא משתלם להם. :kopfpatsch:

פורסם

סליחה ? :o

רק אינטרנט 1.5 מגה לתשתית זה בסביבות ה-100 שקלים, יוצא שאתה משלם 115 שקלים עבור השירות של HOT . :kopfpatsch:

בטח נתנו לך חתיכת התחייבות אליהם, קשרו אותך עם אזיקים בטח :lol:

או שזה איזה מבצע ל-3 חודשים שאתה משלם ככה ואחרי זה המונה עולה, אין מצב שזה מה שאתם משלם להם . :nono:

שמע נכנסתי לחשבונייה וזה מה שכתוב, 215 שח.

וממש לא מעניין אותי אם הם קושרים אותנו באזיקים, אנחנו לא מתכוונים לעבור לYES.

אנחנו לקוחות מאוד ותיקים ולדעתי מגיע לנו המחיר הזה.

פורסם

יס בהחלט יותר טובים. יש לי את שניהם (רשמתי מחירים בעמוד הראשון) ואני בקושי רואה הוט.

פורסם

.

פורסם

נו יופי אתה מקבל הטבות מחבר של אחותך

פורסם

נראה כמה yes יהיו טובים אחרי שהתגלתה הפרשה של "הסוס טרויאני".

פורסם

אני ב YES כבר 5 שנים 200 שקל כל הערוצים פתוחים

פורסם

280 שקל וכל הערוצים פתוחים חוץ מהגרמנית והגרוזינים האלה....

פורסם

.

פורסם

גם אתה שטותניק..

היא נפרדה ממנו לפני הרבה זמן..

זה לא המקום לדבר שטויות, אל תהרסו את הת'רד...

פורסם
  • מחבר

מה נשמע סלים שאדי...?

למה 280 זה יקר מדי!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים