עבור לתוכן

עזרה: קניית מצלמה דיגיטלית חדשה(Fuji)

Featured Replies

פורסם

לאחר שהמצלמה הקודמת שלי (Fujifilm FinePix 6800Z) נגנבה אני צריך אחת חדשה.

ההגבלה היחידה היא שזו צריכה להיות מצלמת פוג'י בלבד (יש אפשרות אולי גם לאולימפוס)

המצלמה צריכה להיות לשימוש משפחתי(ולכן שתהיה קטנה)

מה אתם מציעים?

פורסם

Fuji FinePix F10. אם המצלמה הזו בתקציב שלך, היא בחירה טובה מאוד. התכונה הכי מרשימה ב-F10 היא איכות תמונה מעולה ב-ISO גבוה (בשביל מצלמה שאינה DSLR). את שאר היתרונות (ומעט והחסרונות) שלה תמצא כאן.

והערה קטנה לסיום: אלא אם יש לך כרטיס זכרון מאוד יקר ואתה לא חושב שתוכל לקבל עליו מחיר סביר, לא מומלץ לבחור לפי זה בחברה/מצלמה. עדיף למכור את הכרטיס ולעבור הלאה, במיוחד אם הכרטיס הוא בפורמט שלא ממש תפס בשוק (וכנראה שכבר לא יתפוס) כמו xD.

פורסם
  • מחבר

והערה קטנה לסיום: אלא אם יש לך כרטיס זכרון מאוד יקר ואתה לא חושב שתוכל לקבל עליו מחיר סביר, לא מומלץ לבחור לפי זה בחברה/מצלמה. עדיף למכור את הכרטיס ולעבור הלאה, במיוחד אם הכרטיס הוא בפורמט שלא ממש תפס בשוק (וכנראה שכבר לא יתפוס) כמו xD.

בבעלות המשפחה שלי חנות צילום שעובדת עם פוג'י, אני לא חושב שזה ישחק כאן תפקיד

עדכון: מה לגבי הE510?

פורסם

ה-E510 היא מצלמה נחמדה עם עדשת 28mm, דבר שכבר הופך אותה למצלמה יותר שימושית בעיני מהרבה מתחרות. אבל מעבר לעדשה אין לה הרבה תכונות ראויות לציון, ואני די משוכנע שכשתחזיק אותה לא תתלהב. יש בטווח המחירים שלה מצלמות הרבה יותר אלגנטיות עם איכות גימור גבוהה משמעותית. דוגמאות למצלמות כאלה הן ה-F700 של פוג'י וה-R1 ו-RX של ריקו. אגב, שתי האחרונות גם כן מיובאות לארץ ע"י היבואן של פוג'י - קבוצת שמעוני.

פורסם

תסתכל בהשוואה מול שלושת המצלמות:

http://www.dpreview.com/reviews/compare_post.asp?method=sidebyside&cameras=fuji_finepixf10%2Cfuji_finepixf450z%2Cfuji_finepixe550z&show=all

רוב ההתלבטות היא בין ה- Fujifilm FinePix F10 Zoom, ל- Fujifilm FinePix E550 Zoom.

בעקרון על שניהם לא הייתי ממליץ.

ומביניהן אוליי עדיף לקחת את הזולה ה- E550.

פורסם

ל-F10 יש בעצם שני חסרונות - העדשה שלה לא ממש רחבה (36mm) ואין לה עינית אופטית. מלבד אלה, היא מצלמה מאוד מרשימה. איכות התמונה שלה ב-ISO1600, למשל, היא ממש חסרת תחרות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים