פורסם 2005 במאי 2920 שנים תקציב 1000 שקלים לא איכפת לי איזה מעבד ואיזה חברה וכלוםרק צריך שיהיה יציאת SVIDEO מהלוח אם וציאת אודיו דיגיטלית מהלוח אם.ועדיף שיהיה miniATX
פורסם 2005 במאי 2920 שנים אתה בנאדם ממש מתומצת, רק חבל שמהתמצות הזה לא ייצא לך כלום. באותה מידה אפשר להסתכל במקום על ההודעה שלך על אתר בסינית מסורתית.1)מה אתה צריך לכל השדים והרוחות2)תפרט מה הדרישות שלך
פורסם 2005 במאי 2920 שנים זה בערך התראד השישי שהוא פותח באותו עניין.. על שניים עוד טרחתי איכשהו לענות אבל זה כבר מוגזם אולי תתקשר לחנויות מחשבים, תספר להם מה אתה צריך ותן להן לשבור את הראש בעניין הזה ? אם פה לא קיבלת תשובה, כנראה שאנשים לא יודעים
פורסם 2005 במאי 3020 שנים תקציב 1000 שקלים לא איכפת לי איזה מעבד ואיזה חברה וכלוםרק צריך שיהיה יציאת SVIDEO מהלוח אם וציאת אודיו דיגיטלית מהלוח אם.ועדיף שיהיה miniATXא. זה Micro ATX ולא Miniב. בתקציב של 1000 שקל לשילוש אתה יכול להשיג מקסימום512MB A-Data / VT ב 240 שקלSempron 754 2600 ב 520 שקלולוח עם כרטיס מסך מובנה,אבל אני לא מכיר לוחות אם בתקציב כזה עם S-Video On Boardאולי עדיף להוסיף עוד כמה שקלים ולקחת את המעבד והזכרון שלמעלה ולהוסיףGigabyte K8NS ב 400 שקל בערךMX4000 TVout כלשהו
פורסם 2005 במאי 3020 שנים מחבר אני לא מבין איזה חלק לא הבנתם שגרם לכם להתרגז..כתכבתי שאני צריך שילוש לHTPC, שמן הסתם צריך לנגן סרטים ולהקליט דרך כרטיס טלווזיה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.