עבור לתוכן

זקוק ליעוץ ברכישת מדפסת משלובת פקס סורק ומכונת צילום.

Featured Replies

פורסם

אהלן, ברשותי (אבי יותר נכון) מדפסת משולבת פקס סורק ומכונת צילום של HP מדגם 2210, לכל אורך הזמן שהיא איתנו היא עשתה לנו בעיות כגון: סריקה מעוותת, הדפסה וצילום לאט ומעוות, פקסים שלא נשלחים ולא מתקבלים והיא זוללת דיו בכמויות אדירות. נגמרה לה האחריות לפני חודש בערך ואין מי שיתקן אותה בפחות מ-400 שח אז החלטנו להעיף אותה ולקנות מכשיר דומה, אמין ושלא זולל הרבה דיו.

המלצות יתקבלו בברכה, ובלי HP כי מהם קיבלנו רק כאב ראש.

התקציב לא משנה, רק אל תביאו משהו במחירים מטורפים.

תודה רבה.

פורסם

לייזר או דיו?

פורסם

לי אישית יש את הדגם היותר חדש, 2410 והיא פשוט מעולה! אחלה הדפסה, סריקה, צילום והפקס בסדר גמור, מומלצת בחום!

פורסם

לי אישית יש את הדגם היותר חדש, 2410 והיא פשוט מעולה! אחלה הדפסה, סריקה, צילום והפקס בסדר גמור, מומלצת בחום!

לי יש את המשולבת 2175 (ללא פקס) שהיא אחד הדגמים שיצאו מיד אחרי  ה2210, וגם היא מדפסת ממש אחלה.

לפי מה שאמר לי אז חבר שמביא את המדפסות ישירות מהיבואן, ה2210 היה דגם ממש לא מוצלח ולכן גם הפסיקו לייצר/לייבא אותו ממש מהר(ולכן לא רכשתי אותו אז למרות שהיה ממש בזול).

ברור לי שאחרי ש"אכלתם אותה" עם ה2210 לא תתקרבו לHP בזמן הקרוב פשוט רציתי להעלות את הנקודה של ה2210.

אגב, לפי כתבה שהייתה בYNET לא מזמן, השירות ומימוש האחריות של HP ממש גרוע, ולכן גם אני אשמח לשמוע על עוד מדפסות משולבות של חברות אחרות בשביל להמליץ לקרוב משפחה שגם רוצה לקנות.

פורסם
  • מחבר

לייזר או דיו?

דיו

חכה חכה גם זמנך יגיע.

פורסם

דווקא לא, אני עובד איתה כבר 9 חודשים והיא עובדת בדיוק כמו ביום שקיבלתי אותה...

פורסם
  • מחבר

דווקא לא, אני עובד איתה כבר 9 חודשים והיא עובדת בדיוק כמו ביום שקיבלתי אותה...

כנראה שאתה לא עובד איתה שוטף כמו שאבא שלי עובד.

פורסם

שוטף כמו ברז...

עריכה: אולי מספיק לנסות להפוך אותה לגרועה, כי היא לא...

פורסם

מניסיון, ה2410 מוצלחת מאוד, בטח ובטח לעומת 2210/2175... היא בין הPSC (Printer, Scanner, Copier) הכי מוצלחים של HP, אם לא המוצלח ביותר. (למרות שאני לא יודע מה המצב עם החדשים שעכשיו מפרסמים בטירוף, ה-2613 ו/או ה-2713). ככה שהיא באמת לא כזו גרועה, מניסיון...

פורסם

לי י EPSON ואני נהנה ומכל שניה איתה פשוט מעולה עולה 700 שקל הדיו עולה שתי הראשים 100 שקל

פורסם
  • מחבר

מניסיון, ה2410 מוצלחת מאוד, בטח ובטח לעומת 2210/2175... היא בין הPSC (Printer, Scanner, Copier) הכי מוצלחים של HP, אם לא המוצלח ביותר. (למרות שאני לא יודע מה המצב עם החדשים שעכשיו מפרסמים בטירוף, ה-2613 ו/או ה-2713). ככה שהיא באמת לא כזו גרועה, מניסיון...

ההבדל היחיד בין 2410 ל-2210 זה המסך.

פורסם

ה-2410 באופן כללי יותר איכותית מה-2210.

פורסם

אל תהיה סגור על hp .

אין לי נסיון עם המכשירים המשולבים של hp או קנון , אבל בדבר אחד אני בטוח ב-100 אחוז , שסידרת המדפסות החדשה של קנון (pixma) משאירה אבק לכל מדפסת hp שתביא , אז אני ממליץ לך לבדוק את המכשירים המשולבים של קנון בנוסף ...

עוד דבר חשוב , אל תתקרב ללקסמארק ואפסון !

פורסם

אל תהיה סגור על hp .

אין לי נסיון עם המכשירים המשולבים של hp או קנון , אבל בדבר אחד אני בטוח ב-100 אחוז , שסידרת המדפסות החדשה של קנון (pixma) משאירה אבק לכל מדפסת hp שתביא , אז אני ממליץ לך לבדוק את המכשירים המשולבים של קנון בנוסף ...

עוד דבר חשוב , אל תתקרב ללקסמארק ואפסון !

אני ממליץ לך לבדוק מוצרים לפני שאתה מדבר שטיות...

פורסם

אנסה לנסח את זה ברמה שאולי תצליח להבין :

אני דיברתי על הנסיון שלי במדפסות , ואמרתי שקנון משאירה אבק ל-hp (המתומדדת הרצינית היחידה) .

אז הצעתי לפותח הת'רד לחשוב על קנון כאופציה כמכשיר משולב, כי מנסיוני עם המדפסות שלהם , זאת חברה מצויינת .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים