פורסם 2005 במאי 2920 שנים אהלן, ברשותי (אבי יותר נכון) מדפסת משולבת פקס סורק ומכונת צילום של HP מדגם 2210, לכל אורך הזמן שהיא איתנו היא עשתה לנו בעיות כגון: סריקה מעוותת, הדפסה וצילום לאט ומעוות, פקסים שלא נשלחים ולא מתקבלים והיא זוללת דיו בכמויות אדירות. נגמרה לה האחריות לפני חודש בערך ואין מי שיתקן אותה בפחות מ-400 שח אז החלטנו להעיף אותה ולקנות מכשיר דומה, אמין ושלא זולל הרבה דיו. המלצות יתקבלו בברכה, ובלי HP כי מהם קיבלנו רק כאב ראש. התקציב לא משנה, רק אל תביאו משהו במחירים מטורפים.תודה רבה.
פורסם 2005 במאי 2920 שנים לי אישית יש את הדגם היותר חדש, 2410 והיא פשוט מעולה! אחלה הדפסה, סריקה, צילום והפקס בסדר גמור, מומלצת בחום!
פורסם 2005 במאי 2920 שנים לי אישית יש את הדגם היותר חדש, 2410 והיא פשוט מעולה! אחלה הדפסה, סריקה, צילום והפקס בסדר גמור, מומלצת בחום!לי יש את המשולבת 2175 (ללא פקס) שהיא אחד הדגמים שיצאו מיד אחרי ה2210, וגם היא מדפסת ממש אחלה.לפי מה שאמר לי אז חבר שמביא את המדפסות ישירות מהיבואן, ה2210 היה דגם ממש לא מוצלח ולכן גם הפסיקו לייצר/לייבא אותו ממש מהר(ולכן לא רכשתי אותו אז למרות שהיה ממש בזול).ברור לי שאחרי ש"אכלתם אותה" עם ה2210 לא תתקרבו לHP בזמן הקרוב פשוט רציתי להעלות את הנקודה של ה2210.אגב, לפי כתבה שהייתה בYNET לא מזמן, השירות ומימוש האחריות של HP ממש גרוע, ולכן גם אני אשמח לשמוע על עוד מדפסות משולבות של חברות אחרות בשביל להמליץ לקרוב משפחה שגם רוצה לקנות.
פורסם 2005 במאי 2920 שנים מחבר לייזר או דיו?דיולי אישית יש את הדגם היותר חדש, 2410 והיא פשוט מעולה! אחלה הדפסה, סריקה, צילום והפקס בסדר גמור, מומלצת בחום!חכה חכה גם זמנך יגיע.
פורסם 2005 במאי 2920 שנים דווקא לא, אני עובד איתה כבר 9 חודשים והיא עובדת בדיוק כמו ביום שקיבלתי אותה...
פורסם 2005 במאי 2920 שנים מחבר דווקא לא, אני עובד איתה כבר 9 חודשים והיא עובדת בדיוק כמו ביום שקיבלתי אותה...כנראה שאתה לא עובד איתה שוטף כמו שאבא שלי עובד.
פורסם 2005 ביוני 120 שנים מניסיון, ה2410 מוצלחת מאוד, בטח ובטח לעומת 2210/2175... היא בין הPSC (Printer, Scanner, Copier) הכי מוצלחים של HP, אם לא המוצלח ביותר. (למרות שאני לא יודע מה המצב עם החדשים שעכשיו מפרסמים בטירוף, ה-2613 ו/או ה-2713). ככה שהיא באמת לא כזו גרועה, מניסיון...
פורסם 2005 ביוני 120 שנים לי י EPSON ואני נהנה ומכל שניה איתה פשוט מעולה עולה 700 שקל הדיו עולה שתי הראשים 100 שקל
פורסם 2005 ביוני 120 שנים מחבר מניסיון, ה2410 מוצלחת מאוד, בטח ובטח לעומת 2210/2175... היא בין הPSC (Printer, Scanner, Copier) הכי מוצלחים של HP, אם לא המוצלח ביותר. (למרות שאני לא יודע מה המצב עם החדשים שעכשיו מפרסמים בטירוף, ה-2613 ו/או ה-2713). ככה שהיא באמת לא כזו גרועה, מניסיון...ההבדל היחיד בין 2410 ל-2210 זה המסך.
פורסם 2005 ביוני 120 שנים אל תהיה סגור על hp .אין לי נסיון עם המכשירים המשולבים של hp או קנון , אבל בדבר אחד אני בטוח ב-100 אחוז , שסידרת המדפסות החדשה של קנון (pixma) משאירה אבק לכל מדפסת hp שתביא , אז אני ממליץ לך לבדוק את המכשירים המשולבים של קנון בנוסף ...עוד דבר חשוב , אל תתקרב ללקסמארק ואפסון !
פורסם 2005 ביוני 120 שנים אל תהיה סגור על hp .אין לי נסיון עם המכשירים המשולבים של hp או קנון , אבל בדבר אחד אני בטוח ב-100 אחוז , שסידרת המדפסות החדשה של קנון (pixma) משאירה אבק לכל מדפסת hp שתביא , אז אני ממליץ לך לבדוק את המכשירים המשולבים של קנון בנוסף ...עוד דבר חשוב , אל תתקרב ללקסמארק ואפסון ! אני ממליץ לך לבדוק מוצרים לפני שאתה מדבר שטיות...
פורסם 2005 ביוני 120 שנים אנסה לנסח את זה ברמה שאולי תצליח להבין : אני דיברתי על הנסיון שלי במדפסות , ואמרתי שקנון משאירה אבק ל-hp (המתומדדת הרצינית היחידה) .אז הצעתי לפותח הת'רד לחשוב על קנון כאופציה כמכשיר משולב, כי מנסיוני עם המדפסות שלהם , זאת חברה מצויינת .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.