עבור לתוכן

מהו האלבום הגדול ביותר בכל הזמנים?

Featured Replies

פורסם

ללא ספק DARK SIDE OF THE MOON עבודת אומנות לשמה! דרך אגב עוד מעט פינק פלויד מתאחדים להופעה חד פעמית - עם רוג'ר ווטרס הגאון המוזיקלי - לפי דעתי פינק פלויד לא היו מגיעים לשיאים שהם הגיעו אם הוא לא היה לוקח את המושכות ומנהיג את הלהקה אחרי שלסיד בארט נדפק הראש מסמים.

• תגובות 41
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

110l.jpg

וכל האלבומים האחרים שלו...

פורסם

crazydiamond, אתה צודק...

בעצם, אחרי שווטרס עזב יש לתת קרדיט לגילמור שעשה (או ניסה לפחות) להשאיר אותם באותה רמה...

ד"א, כשהייתי בבומבומלה של השנה, ראיתי שם באחד הדוכנים דיסק mp3 נדמה לי, של

ההקלטות שלהם בחזרות!!!!

(באסה שגיליתי את זה לקראת הסוף כשכבר נגמרו המזומנים לבזבוזים... :-[ )

ד"א2, גם ל-Deep Purple יש דיסקים משגעים....אבל לא ברמה של פינק פלויד כמובן...

פורסם

אין דבר כזה 'הכי טוב' אבל את אלו אני מאוד אוהב:

Pink floyd - The Wall (השמיעו לי אותו מגיל שנתיים X.x)

שאר האלבומים של הלהקה הנ"ל (כמעט כולם)

אורפינד לנד - מבול - קשה להאמין שכזה טוב יצא מפה...

Megadeth- R.i.p

Megadeth - The system has failed

megadeth - peace sells but who's buying?

distorted - כולם

בטח שכחתי כמה אבל בעיקרון זה אלו...

פורסם

אלבום אחד מתוך אלפים?

אהההה,אני לא יכול לבחור.

יש המון אלבומים מדהימים באותה רמה,אין לי אלבום הכי טוב,זה הכל גם תלוי מצב רוח,אם אין לך כוח לרוק של שנות ה-80 אז אפילו איירון מיידן לא ירצו אותך.

בכל אופן אני אזרוק שם של אלבום אחד שאני אוהב.

ARIA-GENERATOR ZLA.

למעשה כמעט כל השירים של ARIA הם איכותיים וטובים,אז לא רק האלבום הזה(כן,כמו שניתן לשים לב,הלהקה הזאת היא בין המקומות הראשונים במדרג אצלי,אני חולה על המוסיקה שלהם).

פורסם

אלבום אחד מתוך אלפים?

אהההה,אני לא יכול לבחור.

כנ"ל..

אבל אני משער שאחד האלבומים הכי טובים ששמעתי והכי השפיעו עליי זה Mabool של Orphaned Land.

פורסם

^ ^ ^ ^ ^ ^ ^

על מה אתם מדברים?

הקודמים שלהם הרבה יותר טובים!

פורסם

אתה מדבר על אורפנד לנד? "סהרה" ו-"נורא אל אלילה" היו יותר כבדים, והאמת שעכשיו אני שומע אותם יותר ממבול כי עם הזמן עברתי לחומרים יותר כבדים בכלל.. (עכשיו אני שומע בעיקר black ו-death), אבל כמו שאמרתי, מבול היה אחד האלבומים הראשונים שחשף אותי לכל המטאל (והראשון שגרם לי לאהוב גראולים, שזה לא משהו פשוט.. עכשיו אני לא יכול בלי זה :) ), ואין ספק שבתור אלבום קונספט הוא יצירת אומנת.

פורסם

THE BEATLES - LET IT BE

אחד מהטובים ביותר שלהם (לפי דעתי). אני אישית אוהב את ההופעה שלהם live at the BBC, אבל לא נראה לי שהם הוציאו על זה אלבום :)

פורסם

אמממ Dark Tranquility - Damage Done ,Soliwork, At The Gates אלה בעיקר להקות Death Metal שוודיות שלדעתי עושות מוזיקה מצויינת

דרך אגב פינק פלויד זה לא פופ ?

פורסם

אני חושב שקצת קשה יהיה לקבוע מה האלבום הטוב ביותר בכל הזמנים, לפחות בשבילי. בעיקר בגלל שיש הרבה שיכולים להתאים.

אבל אני יכול להגיד שבין האלבומים שגרמו לי להכי הרבה הנאה ובכלל כאלה שנמצאים בקטגוריה "הטובים ביותר שלי" נמצאים:

Abbey Road של הביטלס, במיוחד צד B...

Close to the Edge של יס

Selling England by the Pound של ג'נסיס

זה כמובן על קצה המזלג, אני יכול להמשיך את הרשימה עם עוד לא מעט אלבומים אבל ניראה לי זה לא תואם את רוח הת'ראד.

פורסם

כמה שיט ממוסחר מצויין כאן, לא חשבתי אחרת.

מבחינתי ן

V

Brian Eno

Apollo - Atmospheres & Soundtracks

B000003S1E.01._SCLZZZZZZZ_.jpg

פורסם

לאדע, אורפנד לנד יותר מדי מדגישים צלילים ערביים בשירים שלהם, ויש כמה שילובים של קול של איזה פאגט של פאוור מטאל.

לא אוהב אותם. לא הייתי מחשיב את האלבומים שלהם כטובים, וממש לא כהאלבום הגדול ביותר בכל הזמנים.

Dream Theater - Scenes From a Memory :xyxthumbs:

פורסם

דרך אגב פינק פלויד זה לא פופ ?

אלוהים אדירים.

פורסם

Tupac Shakur - All Eyez On Me

:xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים