פורסם 2005 במאי 2920 שנים אני מתלבט בין שניהם שניהם מהירות 400שניהם 512וההבדל במחיר הוא 50 ש"חהאם שווה להוציא עוד 50 ש"ח וללכת על KINGSTONE?
פורסם 2005 במאי 2920 שנים לא על זה ולא על זהלך על סמסנוגאו Adata או twinmosלפי המחירים שאני ראיתי הקינגסטון סתם יקרים.
פורסם 2005 במאי 2920 שנים שניהם טובים רק שתבדוק את התיזמונים שלהם ואת טווח המתחים של כל אחד .... אני צריך את הדגם המדוייק תשיג אפשר לומר לך מה עדיף
פורסם 2005 במאי 2920 שנים מחבר אני לא יודע ב ZAP לא מצויינים כל הפרטים הקטנים כמו מתחיםאולי במקום זאת אפשר לקבל המלצה+מקום ברשת לקנייה(אפשר קישור)של זכרון 512 מהירות 400 והקרטריון הנוסף החשוב זה המחיר,אם ההבדל הוא בעשרות שקלים בודדים אז המחיר לא משנה ,ראיתי בZAP שהELIXIR הכי זולים ,ADATA אחריהם,KINGSTONE הכי יקרים אבל ההבדלים בניהם זה עשרות שקלים בודדים,ואם אני הולך על סמסונג לדוגמה אז כבר המחיר קופץ ביותר מ 50 ש"ח שזה כבר קריטי.
פורסם 2005 במאי 2920 שנים דבר ראשון לא מחפשים בזאפ..ולדעתי ADATA יספיקו לך עד מעל הראש.. גם זולים וגם טובים.
פורסם 2005 במאי 2920 שנים Elixir הם בסדר גמוראבל על A-Data אפשר לסמוך בעיניים עצומותלפי מה שידוע לי אליקסר גנרים.
פורסם 2005 במאי 2920 שנים אם זה לא מיועד לאוברקלוק לך על מה שיותר זול ומציע לך תזמונים נמוכים יותר.כל החברות כמעט אותו הדבר. (בשימוש ג'נרי)
פורסם 2005 במאי 3020 שנים OmeroleElixir לא ג'נרייםהם בסדר גמור לסטוקהם לא סוחבים הרבה אוברקלוק, לפחות לא זה שאני עובד עליולך על היותר זולים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.