עבור לתוכן

חנות זיגזג מודיעה על תאריך זמינות של אתלון 64 X2

Featured Replies

פורסם

רק אני לא מבין את מנהלי האתר !!

אתם כול הזמן אומרים שפרסום באתר עולה כסף , נכון ??

אז מה עשה תפוחים עכשיו ?? ::)

מבלי לפגוע בתפוחים או משהו בסגנון! כי אחרי הכול תפוחים הוא בין התורמים הגדולים לפורום הזה ......

ובנוסף מבלי לפגוע בזיגזגים כי איכות השירות שלהם ידועה מספיק כאן בפורום הזה .........

פורסם

איך זה פירסום אם אין עדיין מה לקנות?

הוא מפרסם אוויר? :kopfpatsch:

פורסם

בעוד חודשיים זה יחשב פירסום :)

פורסם

רק אני לא מבין את מנהלי האתר !!

אתם כול הזמן אומרים שפרסום באתר עולה כסף , נכון ??

אז מה עשה תפוחים עכשיו ?? ::)

וכאשר מדברים על מעבדים של INTEL או AMD זה לא פירסום? ומה לגבי כל החדשות שמפורסמות לגבי לוחות, כרטיסי מסך וכו'? זה לא נחשב פירסום?

צריך לקחת דברים בפרופורציה - כשאומרים שבמקום X יש/יהיה בקרוב מוצר שלא קיים במקום אחר, הכוונה היא לעזור לחברי הפורום ולאו דווקא לפרסם את אותו מקום. אף אחד לא אמר רוצו עכשו לקנות ממקום X את המוצר הזה.

עכשו, בקשר למעבדים כפולי הליבה - בפועל משתמש ביתי, נכון לעכשו, לא צריך מעבד כזה - משחקים, קידודים וכו' ירוצו רק על ליבה אחת בכל מקרה, פשוט כי ככה התוכנה בנויה. עד שלא ימצאו דרך להפעיל יישום אחד על 2 ליבות במקביל (בין אם זה אומר לקדד מחדש את היישום או לעשות איזושהי "קומבינה" במערכת ההפעלה) המשתמש הביתי הממוצע, זה שקצת משחק, קצת גולש באינטרנט וקצת משתמש ב OFFICE (רגע, להגיד OFFICE זה פירסום?), לא ממש צריך מעבד כזה. עכשו מה עושה AMD - דוחפת לשם המעבד מספרים מפוצצים כמו 4000 ו 4800, כשבפועל המשתמש הביתי הממוצע לא ירגיש הבדל בין מעבד 4000 למעבד 3000, וייתכן שאפילו תהיה ירידה בביצועים (מבחינת יישום בודד).

אז נשאלת השאלה - איזה מעבד חד ליבתי מקביל לליבה בודדת של המעבדים כפולי הליבה? אני מניח שמעבד 4000 לא ייתן ביצועים ביישום בודד של מעבד בעל דירוג PR של 2000.

פורסם

העניין הוא שמערכת ההפעלה מוכנה לזה כבר עכשיו ו תוכל לבצע יותר משימות בזמן נתון - כלומר לבצע Multi-tasking טוב יותר ומהר יותר

פורסם

המחיר של המעבדים הללו תוצרת AMD ממש לא זול זול [ביחס לאחיהם יחידי הליבה], בנווסף לכך שכפי ש-smalul אמר [ובצדק] לרוב המשתמשים אין צורך ביותר מ-Athlon 64 3000/3200 לעת עתה הופכים את הענין לא שווה כלכלית בעליל למשתמש הביתי הפשוט. אבל זה טיבעה של קידמה, תחילה המחירים גבוהים ולאט לאט המחירים יורדים.

פורסם

העניין הוא שמערכת ההפעלה מוכנה לזה כבר עכשיו ו תוכל לבצע יותר משימות בזמן נתון - כלומר לבצע Multi-tasking טוב יותר ומהר יותר

מערכת ההפעלה בנויה לעבוד עם מספר מעבדים במקביל, כשכל מעבד (או ליבות במקרה בזה) מטפל ביישום אחר.

השאלה שלי היא - אם אני אקח מעבד כפול ליבה ולדוגמא יבצע כיווץ בעזרת RAR, איזה מעבד חד ליבתי ייתן לי ביצועים מקבילים באותו כיווץ? הרי בסופו של דבר הכיווץ נעשה ע"י ליבה אחת בלבד, כאשר הליבה השניה לא עושה כלום.

פורסם

נראה לי שהווניס יהיה המעבד עם אורך החיים הכי פחות האטרקטיבי של AMD

פורסם

נראה לי שהווניס יהיה המעבד עם אורך החיים הכי פחות האטרקטיבי של AMD

וינצסטר כבר היה.

פורסם

מערכת ההפעלה בנויה לעבוד עם מספר מעבדים במקביל, כשכל מעבד (או ליבות במקרה בזה) מטפל ביישום אחר.

השאלה שלי היא - אם אני אקח מעבד כפול ליבה ולדוגמא יבצע כיווץ בעזרת RAR, איזה מעבד חד ליבתי ייתן לי ביצועים מקבילים באותו כיווץ? הרי בסופו של דבר הכיווץ נעשה ע"י ליבה אחת בלבד, כאשר הליבה השניה לא עושה כלום.

[attachment deleted by admin]

פורסם

עכשו, בקשר למעבדים כפולי הליבה - בפועל משתמש ביתי, נכון לעכשו, לא צריך מעבד כזה - משחקים, קידודים וכו' ירוצו רק על ליבה אחת בכל מקרה, פשוט כי ככה התוכנה בנויה. עד שלא ימצאו דרך להפעיל יישום אחד על 2 ליבות במקביל (בין אם זה אומר לקדד מחדש את היישום או לעשות איזושהי "קומבינה" במערכת ההפעלה) המשתמש הביתי הממוצע, זה שקצת משחק, קצת גולש באינטרנט וקצת משתמש ב OFFICE (רגע, להגיד OFFICE זה פירסום?), לא ממש צריך מעבד כזה. עכשו מה עושה AMD - דוחפת לשם המעבד מספרים מפוצצים כמו 4000 ו 4800, כשבפועל המשתמש הביתי הממוצע לא ירגיש הבדל בין מעבד 4000 למעבד 3000, וייתכן שאפילו תהיה ירידה בביצועים (מבחינת יישום בודד).

אז נשאלת השאלה - איזה מעבד חד ליבתי מקביל לליבה בודדת של המעבדים כפולי הליבה? אני מניח שמעבד 4000 לא ייתן ביצועים ביישום בודד של מעבד בעל דירוג PR של 2000.

לא לקד מחדש את היישום אלא לבנות אותו מהשורש כאחד שתומך בריבוי ליבות ...... מה קוראים קימפול או בעברית "הידור"

פורסם

לא לקד מחדש את היישום אלא לבנות אותו מהשורש כאחד שתומך בריבוי ליבות ...... מה קוראים קימפול או בעברית "הידור"

כשרשמתי לקדד, התכוונתי לטפל בקוד שלו, וכמובן שזה כולל קימפול...

בקשר לתמונה ש lipa צירף - אז קנית מעבד בדירוג 4200 ובפועל קיבלת מעבד שנותן ביצועים של מעבד 3500 (וניס במהירות 2200MHz, לפי האתר של AMD). אם מדובר בצרכן ביתי ממוצע, שלא מבין בדיוק מה הוא קונה אלא קונה לפי "המעבד עם המספר הכי גדול", הוא מקבל מעבד הרבה יותר יקר שנותן לו ביצועים שמקבילים למעבד בדירוג נמוך יותר.

לדעתי שיטת דירוג ה PR לא מתאימה למעבדים כפולי ליבה וצריך למצוא שיטת דירוג טובה יותר. במקרה של INTEL זה בולט (ואף צורם) במיוחד.

פורסם

אז אתם אומרים שעדים מעבד במהירות 2000 מגה"רצ עם ליבה אחת מאשר שני ליבות?

המעבדים שמגיעים ליבה אחת או 2?

פורסם

אני אומר שנכון לעכשו מעבדים עם יותר מליבה אחת לא ממש יועילו למשתמש הביתי - גם אין שיפור בביצועים עבור יישום בודד, וגם המחיר יהיה הרבה יותר גבוה ממחיר של מעבד חד ליבתי (לפחות בהתחלה).

מצד שני, אם ניתן להשיג מעבד עם 2 ליבות במחיר דומה למעבד חד-ליבתי ומציג ביצועים דומים, כמובן שהמעבד הדו-ליבתי עדיף.

אם לוקחים את התמונה ש lipa צירף בתור דוגמא - אם ניתן לקנות את ה 4200 במחיר דומה לזה של ה 3500, כמובן שעדיף לקנות את ה 4200, מכיוון שה 4200 מציע ביצועים דומים עבור יישום בודד, וגם מאפשר להריץ שני יישומים במקביל בלי פגיעה (תיאורטית לפחות) בביצועים של כל אחד מהם.

המעבדים שנמכרים כרגע בשוק הם חד ליבתיים בלבד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים