פורסם 2005 במאי 2820 שנים על אילו תוכנות הגנה תוכלו להמליץ למחשבים ישנים(פנטיום 2) כדי שישארו מוגניםכמובן שמדובר בווינדוס 98 ...לגבי פירוול חשבתי על sygate תמיד משתמש בולגבי אנטי ווירוס אין לי מושג נראה לי שנוד לוקח פחות משאבים מקספרסקי אבל עדיין בספק שמחשב ישן יוכל לסחוב אותו ביחד אם פיירוול ואולי גם antispywareהשאלה בעצם איך אפשר להגן על מחשבים ישנים שלא מסוגלים להריץ את כל התוכנות ומה הכי כדי להתקין אליהם?
פורסם 2005 במאי 2820 שנים הכי טוב לעבודה עם 98 זה הנורטון 2003 אנטי וירוס דרך אגב אני מכיר כאלו שעד היום משתמשים בו בגלל צריכת משאבים נמוכה בהרבה מאחיו החדשים פלוס נוסף הוא כמובן העידכון האוטומטי ....
פורסם 2005 במאי 2920 שנים מחשב כזה צריך הגנה די מינימלית, אני הייתי הולך עלAVG FE + Kerio 2שילוב מצוין (מניסיון).האנטי וירוס של איי וי גי פשוט לשימוש ותופס מעט משאבים אך עושה אץ העבודה בתורה טובה.הפיירול של קריו מאוד מאוד קל שבכלל לא מרגישים אותו והוא כמוהן מאוד נוח ופשוט לשימוש.
פורסם 2005 במאי 3120 שנים תודה רבה על העזרהאנסה את AVG FE + Kerio 2קח בחשבון ש FE = Free Edition .שחכתי לציין עוד ייתרון גדול של ה"חבילה" הזו, גם האנטי וירוס וגם הפיירול חינמיים לגמרי...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.