פורסם 2005 במאי 2820 שנים עלוב ביותר... "אנחנו רצינו לחקות את ג'ק-אס, ויצא לנו משהו הרבה יותר מקורי", אומר סרגיי, חבר בקבוצה
פורסם 2005 במאי 2820 שנים אני לאאאא מאמין, אני מכיר אותם, אחד מהם הוא חבר שלי בבית הספר, והם משוגעים הם מוכנים לעשות הכול!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! רוסים מפגרים
פורסם 2005 במאי 2820 שנים מחבר אני לאאאא מאמין, אני מכיר אותם, אחד מהם הוא חבר שלי בבית הספר, והם משוגעים הם מוכנים לעשות הכול!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! רציני
פורסם 2005 במאי 2820 שנים כן, אני מכיר שם את כולם.!! ראיתי גם את הסרט המלא, ומה שכתוב בכתבה זה כלום לעומת מה שיש בסרט,אחד מהם עולה לאוטובוס שהוא עם חוטיני ומסכה של שינפנזה. :kopfpatsch:
פורסם 2005 במאי 2820 שנים מחבר כן, אני מכיר שם את כולם.!! ראיתי גם את הסרט המלא, ומה שכתוב בכתבה זה כלום לעומת מה שיש בסרט,אחד מהם עולה לאוטובוס שהוא עם חוטיני ומסכה של שינפנזה. :kopfpatsch:
פורסם 2005 במאי 2820 שנים "אם היה לנו כסף יכולנו לקנות מטף כיבוי אש וסרגיי לא היה שורף לעצמו את הגב" אני כבר רץ לדואר לתרום!
פורסם 2005 במאי 2820 שנים על תדאג הוא לא הגיע לבית הספר איזה שבועים, והם ילדים דפוקים, אני מכיר אותם, כמו שהם פה , ככה הם גם בלימודים. כל היום: :'( :errrr: :alcoholic: "בטח, דימה עשה את זה. הערתי לו על זה פעם, והוא אמר שהוא מעדיף לא לקפוץ, אלא לתקוע מסמר ביד" :lol: בטח,פעם הבאה אני הגיד לו פשוט תקפוץ מעזריעלי ונראה מה יקרה לך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.