עבור לתוכן

מכונת תספורת...

Featured Replies

פורסם

תגדל שיער וזהו :silly:

פורסם

אני לא מבין את העיניין של להסתפרבאופן עצמי/פרטי?

הרי אנשים משקיעים כל כך הרבה כסף בשביל בגדים/נעלים/בשמים.... אז למה לעזאזל לא להשקיע 20-40 ש"ח בחודשיים-שלוש. ולסגור ת'סיפור?

מילא יש לך 10 ילדים בבית אבל תן לעצמיך להינות... תלך לספר ותראה את ההבדל בין ספר למכונה... (ותאמין לי אני בעל ניסיון ואף עודף בנושא זה...).

בשביל קצוץ לא צריך ללכת לספר, וכמו שנאמר כאן, זה לא סיפור גדול להוריד לעצמך את השיער. זה לא שאתה עושה לעצמך תספורת של מעצבים.

לפותח התראד: שים לב שהתספורת יכולה לגרום להרבה לכלוך בבית, ולכן מומלץ להסתפר במקלחת שם אתה פשוט שוטף הכל. עכשיו, אם אין לך שקע חשמל במקלחת(מה שסביר להניח), מכונה חשמלית לא תעזור לך הרבה...

פורסם

תמיד שתספר את עצמך לא יצא לך מושלם.. (צריך להיות ממש גמישים כדי להגיע לכל הראש) ושיצא נורמלי...

אם אתה רוצה לקנות אז תקנה אחת שאפשר לעבוד איתה גם על חשמל ושהיא גם נטענת... והפילפס טובות בתחום..

רק תדע שאני מציע לך ללכת לספר.. (כל הליכלוך שיכול גם לסתום לך את הביוב...)

אז תחשוב אם מתאים לך כל הבלאגן ואולי התספורת הלא מדוייקת.. אני מציע ללכת כמו בן אשם לספר.. כמו שאומרים לנקות את הראש מהחיים הרגילים ומהבית

פורסם

לסתום את הביוב?

מה שאנשים עושים בשרותים לא סותם אז קצת שער? :kopfpatsch:

חוץ מזה (ובלי קשר) אפשר לקנות כבל מאריך

פורסם

.

פורסם

גם לי יש מכונה נטענת, והיא נורא טובה(לא זוכר של מי).

בכל מקרה אתה תמיד יכול לבקש ממישהו שיעשה לך מאחורה...

פורסם

כעיקרון אם יש לך דוש אז כדי לך לשים שם כיסא בפנים (מראה לא תזיק גם כן...) ולאחר האקט כדיי לאאסוף את השיעק ולזרוק אותו לאסלה.

(זה כן עלול לסתום את הדוש, אם שם אתה מתקלח...)

ומכונה של 100 ש"ח מהמכרז עושה את העבודה יפה מאד...

אני עדיין בעד ספר,

עכשיו שאני נזכר בזה אז ספר שמאריך את עצמו כמעט שלא משתשמש בבמכונה אלא עושה את זה ע"י גזירת השיערות שבין אצבעותו אותן אגר ע"י המסרק....

וזה שונה, תאמין לי.

פורסם

אויי אני מסתפר כבר שנים לבד !!! הגעתי לרמה מקצועית שזה אומנות !!! אני עושה גם כל מיני שלבים\דרוגים\ישור בקיצור הכל

הטכניקה מאוד פשוטה אני עומד במקלחת מול מראה גדולה ומסתפר מולה וכשצריך אני מוסיף מראה נוספת קטנה שאותה אני מחזיק ביד השנייה ומספר מאחור

יש לי גם ראש נורמלי ולא מעווט כמו כל מיני אנשים כך שאין בעיה לעשות דרוגים

העייניין הוא שצריך לשים לב שסיפרת את הכל ולא שכחת איזה חלק קטן אבל זו לא בעיה גדולה

אני גם מידי פעם שמשעמם לי עושה כל מיני "ניסויים" ומסתפר בצורות שונות... לפעמים אני מפתיע את עצמי אפילו :o ;D , לא זוכר מתי בפעם האחרונה היתה לי איזה פאשלה בתספורת

אחרי שאני מסיים אז הוספים את השערות לפח וזהו חסכתי 30-40 שקל ! מה גם שעוד לא מצאתי את הספר שיספר אותי כמו שאני אוהב למרות שיצא לי לנסות

כמה פעמים ובדרך כלל הספר עושה יותר פאשלות ממה שאני עושה ב10 תספורות (אני גם מכיר את הראש והשיער שלי כך שאני יודע מה מתאים לי)

ד"א אני מחפש מכונה עם מספר גבוה יש לי רק 1-4 ונאמר לי שאין יותר גבוה מזה ... מישהו יודע איפה אני יכול למצוא ? או אפילו לקנות רק את הגדלים האלה

אני פשוט לא אוהב קצוץ

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים