פורסם 2005 במאי 2920 שנים אני אישית מאוד אהבתי את הסרט, נכון שהיה חסר עוד עומק שהיה בסרטים הקודמים ונכון שבחלק מהמקומות המיחשוב קצת היה מוגזם אבל יחסית לסרטים הקודמים מהסדרה החדשה הוא הרבה יותר טוב לפי דעתי, המשחק השתפר בהרבה וגם העלילה יותר עסיסית, לפי דעתי כדאי לראות.
פורסם 2005 במאי 2920 שנים אני יושב בשקט , עוד משהו? אני נכנסתי וראיתי את הסרט אתה לא ראית את הסרט , כנראה זה אומר משהו על מישהו פה, אמממ מגבלת גיל מישהו אמר? וטוב שעשו את זה... מה לא נתנו לך להיכנס לסרט? אתה בדיכי? מה זה אומר? אני כנראה יותר מבוגר ממך ששיווו יאאללה איזה גבר ראית תסרט. ולפי התגובה המטומטת שהבאת לבחור ההוא אני מניח שאתה בכיתה ח-ט ככה?
פורסם 2005 במאי 2920 שנים היו חלקים באמת טוביםאבל היו צריכים לעשות יותר סצנות של המעבר של אניקאן לצד הרע
פורסם 2005 במאי 2920 שנים זה בסדר, עוד מעט יוצא טריפל אקס 3. ודרך אגב, 78% מהמבקרים ו-87% מכלל צופי הסרט לא מסכימים איתך. מפתיע. חוץ מזה הוא ממוקם במקום טוב באמצע ברשימת 250 הסרטים הטובים ביותר של IMDB, ובכלל - הוא סרט מצוין.
פורסם 2005 במאי 2920 שנים ..."אולי גם לסליבסטר סטאלון..." יצא המשך לרמבו האגדי וסטאלון יהיה שם! (בתור שחקן ראשי כמובן)
פורסם 2005 במאי 3020 שנים מחבר יהיה המשך לרמבו קראתי על זה באיזה עיתון..יהיה גם שעת שיא 3, המשך ל alien Vs Predetorושליחות קטלנית 4..אם אני ימצא לזה קישור אני יעלה
פורסם 2005 במאי 3020 שנים מחבר עם, או שהוא יהיה בתפקיד אורח או שהוא יהיה השחקן הראשי, פשוט לא ממש יש לו זמן שהוא governator כרגע
פורסם 2005 במאי 3020 שנים אני היחיד ששם לב שהבחור רשם בכותרת "Shit" ?! - הטעות במקור או שסתם התבלבלו לו האותיות?
פורסם 2005 במאי 3020 שנים מחבר אני היחיד ששם לב שהבחור רשם בכותרת "Shit" ?! - הטעות במקור או שסתם התבלבלו לו האותיות? חחחח סתם היה לי משעמם...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.