פורסם 2005 במאי 2820 שנים Lord Of The Shit?! אתה בטוח שזה מה שהתכוונת?! או ש-Revenge Of the Sith?! בכל מקרה, אני לא יוכל לומר לך, כי עדיין לא ראיתי.
פורסם 2005 במאי 2820 שנים מחבר חחח וואי בטעות "Lord"לא סתם אני יודע שזה סית' אבל רציתי לשמוע אם הוא נחמד..אבל לא משנה אני רואה אותו היום אפשר לנעול (:
פורסם 2005 במאי 2920 שנים מחבר דווקא שמעתי ש SIN CITY..שזה כמו בן אדם שמקריא לך את כל הסרט...זה נשמע על הפנים
פורסם 2005 במאי 2920 שנים אם כבר אז עיר החטאים סרט בכמה רמות מעל השטויות של לוקס.OMG בנאדם אני בהלם..... עיר החטאים זה הסרט הכי גרוע שראיתי אי פעם בקולנוע, הוא פשוט גרוע בטירוף
פורסם 2005 במאי 2920 שנים מחבר רק שהוא נראה ממש טוב בפרומו..מזל שיש לברוס את בן ערובה שהוא סרט חמוד לאללה
פורסם 2005 במאי 2920 שנים OMG בנאדם אני בהלם..... עיר החטאים זה הסרט הכי גרוע שראיתי אי פעם בקולנוע, הוא פשוט גרוע בטירוףזה בסדר, עוד מעט יוצא טריפל אקס 3.ודרך אגב, 78% מהמבקרים ו-87% מכלל צופי הסרט לא מסכימים איתך. מפתיע.חוץ מזה הוא ממוקם במקום טוב באמצע ברשימת 250 הסרטים הטובים ביותר של IMDB, ובכלל - הוא סרט מצוין.
פורסם 2005 במאי 2920 שנים הוא כבר יצא בDVD ? או לפחות אפשר "להשיג" אותו באיכות של DVD ? או שזה עדיין בקולנוע ?
פורסם 2005 במאי 2920 שנים OMG בנאדם אני בהלם..... עיר החטאים זה הסרט הכי גרוע שראיתי אי פעם בקולנוע, הוא פשוט גרוע בטירוף מצטער להגיד לך אבל אין יותר סרטים לארנולד שוורצנר מקווה בשבילך שיהיה לסטיבן סיגל יותר סרטים אולי גם לסליבסטר סטאלון סרטים לבעלי אינטלגנציה מאוד גבוה , כמו שלך
פורסם 2005 במאי 2920 שנים מצטער להגיד לך אבל אין יותר סרטים לארנולד שוורצנר מקווה בשבילך שיהיה לסטיבן סיגל יותר סרטים אולי גם לסליבסטר סטאלון סרטים לבעלי אינטלגנציה מאוד גבוה , כמו שלך בונא יא תינוק תשב בשקט טמבל
פורסם 2005 במאי 2920 שנים אני יושב בשקט , עוד משהו? אני נכנסתי וראיתי את הסרט אתה לא ראית את הסרט , כנראה זה אומר משהו על מישהו פה, אמממ מגבלת גיל מישהו אמר? וטוב שעשו את זה... מה לא נתנו לך להיכנס לסרט? אתה בדיכי?
פורסם 2005 במאי 2920 שנים Sin City זה הסרט ההכי חדשני ומדהים שיצא מהוליווד מאז המטריקס וזה אומר הרבהלהשוות בינו לבין Star Wars 3 שזה הסרט ההכי הוליוודי שיכול להיות (שדרך אגב ראיתי בבכורה וממש אהבתי) זה כמו להשוות בין "החיים יפים" לבין "להציל את טוראי ראיין"כן שניהם קורים בזמן WWII אבל שם נגמר הקשר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.