עבור לתוכן

שאלה בקשר למעבד amd

Featured Replies

פורסם

במעבד amd האתלון 64 ביט יש סוג שנקרא טריי ויש סוג שנקראה בוקס מה ההבדל????????

והאם טריי שווה משהו..........

פורסם

tray - ללא קירור, בדר"כ בא עם שנה אחריות

box - עם קירור בא עם 3 שנים אחריות

פורסם
  • מחבר

תודה אחי......................

ועוד שאלה מה ההבדל בין754 ל939

פורסם

זה סוג התושבת של המעבד... ה9XX חדש יותר ויאפשר לך לשדרג בעתיד אם תרצה. הדגם קצת יותר טוב... לא עקרוני במיוחד.

פורסם

754 או 745 - הסוקט הישן, לא תומך ב DC, 200 MHZ יותר במעבדים.

939 - הסוקט החדש , תומך ב DC 200 MHZ פחות

פורסם
  • מחבר

כמה כסף בערך הוא אמרו לעלות לי......?

פורסם

זה תלוי במעבד עצמו.

ההפרש בין BOX ל TRAY עומד על 50 - 100 שקל הפרש. לפי דעתי עדיף להוסיף אותם ולקבל 3 שנים אחריות

פורסם
  • מחבר

בסדר ההפרש לא כל כך משנה זה בטוח שאני ילך על הבוקס כי יש לו גם מאורר אבל אתה יודע כמה זה אמור לעלות?

פורסם

מאורר אתה יכול לקנות בנפרד, הרבה יותר טוב ולא הרבה יותר יקר...

פורסם

נכון, זה לא כזה משנה אם זה בא עם מאורר או לא אבל זה כן משנה עם זה בא עם שנה אחריות או בא עם 3.

שוב, כמו שאמרתי לך זה תלוי בדגם, איזה דגם אתה רוצה לקנות?

פורסם
  • מחבר

לא אבל כבר כדאי לקנות עם מאורר זה גם בא עם המקורי של המעבד וגם לך תרכיב אותו .........עדיף להוסיף את ה50 שקל ................

פורסם
  • מחבר

את ה אטלון 64 ביט 754

פורסם

המאורר "המקורי" הוא המאורר המינימאלי (בד"כ) שאיתו המעבד יעבוד. אם אתה רוצה שהמעבד שלך יהייה קר יותר, ויעבוד בצורה טובה יותר, רצוי לקנות קירור קצת יותר רציני. זה לא שהמעבד יעבוד בהרבה יותר טוב עם הקירור היקר יותר... ההבדל יהייה באחוזים בודדים, אבל הוא יהיה משמעותי אם תשחק במשחקים כבדים במיוחד, או אם תרצה לעשות אובר קלוק.

פורסם
  • מחבר

תגיד יש הבדל בין ה2800 ל3000 הכוונה להבדל משמעותי???............... כי מצאתי חבות שהבדל המחירים הוא בסביבות ה200 שקל הפרש אז אם אין כך כך הבדל משמעותי אז..........

פורסם

הבדל של 200 MHZ

3000+ - 2 גיגה הרץ

2800+ - 1.8 גחגה הרץ

אני רק לא מבין למה לך לקחת 754?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים