עבור לתוכן

צריך עזרה בהמלצה על קניית רמקולים שמתאימים למגבר HARMAN/KARDON

Featured Replies

פורסם

חבר`ה שלום רב!

מה שלומכם?

ברשותי מגבר מסוג HARMAN KARDON

AVR 1500

אני מחפש רמקולים סטליטים אכותיים (אני יכול רמקולים סטליטים כיוון שאין לי מקום בחדר לקמולים ריצפתיים)

יש לכם המלצות על משהו שיתאים לי למגבר??

תודה רבה!!!!

• תגובות 34
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני מחפש רמקולים סטליטים אכותיים (אני יכול רמקולים סטליטים כיוון שאין לי מקום בחדר לקמולים ריצפתיים)

אין דבר כזה.

אני מניח (ומאוד מקווה...) שאתה מתכוון ל"מדפיים".

התשובה בשבילך היא: חיפוש.

ותשובה מפורטת יותר: אין המלצה, תחליט על תקציב, לך לחנויות סטריאו (אמיתיות, לא רשתות שמוכרות גם מקררים כמו שקם אלקטריק) ותתחיל לשמוע. תקנה את מה שהכי ימצא חן בעינך.

אה, והערה קטנה: לא מתאימים רמקולים למגבר.. זה לא חכם.. בוחרים את הרמקולים שהכי מוצאים חן בעיניך ותאימים להם מגבר שיפעיל אותם כמו שאתה אוהב.

פורסם

אים אן לך מקום לרמקולים ריצפתיים

:cool2:

לך תישמע בחנות רצינית רמקולי מדף בכל אופן לי הכי נשמע היה ה KEF Q1

דן

פורסם

כמו שאמרו כבר, בתחום הזה אין ממש המלצות, אחד השיקולים המכריעים היא האוזן שלך, כלומר מה אתה אוהב, ומה אתה שומע כצליל יפה.

בקיצור, תלך לחנות סטריאו ותקשיב לרמקולים אחד-אחד עד שתמצא את מה שאתה אוהב, שים לב לפנות לעניין הזה כמה שעות טובות לחץ של זמן לא תורם לעניין הזה (אני למשל התנחלתי בחנות 6 וחצי שעות עד שבחרתי את הרמקולים שלי...).

פורסם
  • מחבר

אבל איך אני אדע אם המגבר שברשותי יתאים לרמקלים שאני קונה?

חשבתי לקנות רמקולים של JAMO או JBL או KLIPTCH

פורסם
  • מחבר

מתאימים מבחינת התנגדות והעוצמה שלהם, אני למשל יודע שהמגבר שלי מוציא 5X40 אז השאלה היא אם אני אקנה רמקולים שהיכולת שלהם 100 אז זה לא יפריע למגבר.....

פורסם

רמקולים חזקים משמעותית מהמגבר יהוו בעיה המגבר פשוט יתקשה לידחוף אותם במיוחד בצלילים הנמוכים והם ישמעו בלי בשר כלומר מרוחים ולא מפורטים בצליל יש בוולה שופס רמקולי מדף לא רעים בכלל של  MAGANT חברה גרמנית ב 550 ש"ח

כדי לך לישמוע אותם בתצוגה של SG אלקטרוניקה בת"א - היבואנים.

דן

פורסם
  • מחבר

רמקולים Klipsch דגם QUINTET II הרמקולים הקטנים הטובים בעולם איך הרמקולים הנ"ל???

או איך הרמקולים הנ"ל??SCS260 JBL

האם הרמקולים הנ"ל מתאימים למגבר?

פורסם

מה התקציב?

פורסם
  • מחבר

תקציב של 3500-4000

פורסם

בתקציב שכזה - רק שמיעה!

פורסם
  • מחבר

למה רק שמיעה??

פורסם

כי רק האוזן שלך תחליט איזה רמקול היא יותר אוהבת.

פורסם

עליך לקחת בחשבון כי רמקולים סטליטיים לא ייתנו לך במוזיקה את העומק והחום שרמקולים רצפתיים ייתנו לך. מה באמת שימושם? מוזיקה או סרטים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים