פורסם 2005 במאי 2720 שנים מתוך Selected Ambient Works 85-92, ריצ'ארד די. ג'יימס (aka - Aphex Twin).פשוט דבר מעעעעעעעעעעעעיף.http://s5.yousendit.com/d.aspx?id=28HV49I4FLT4W3PKPJY6IXHBHK
פורסם 2005 במאי 2720 שנים *מרגיש כמו מתחת למים עמוק בים.. איך נקרא הסוג הזה של המוזיקה ? אני רוצה לשמוע עוד
פורסם 2005 במאי 2720 שנים מחבר מתוך Selected Ambient Works 85-92. ים דווקא?... 8) אותי זה דווקא מרים למעלה, הרחק למעלה... ספייס אמביינט משובח, עוד משנות ה 80.
פורסם 2005 במאי 2720 שנים חשבתי שזה השם אתה יכול להמליץ על איזה מישהו או הרכב מסויים? כי אין לי הרבה מושג באמביינט כפי שראית
פורסם 2005 במאי 2720 שנים מחבר כעקרון Afx יוצר טכנו/הארד-טכנו, אבל יש לו לא מעט הברקות גם בתחום הרגוע.ChapterHouseThe OrbBoards Of CanadaPete NamlookBrian EnoSwayzakOrbitalAural PlanetMassive Attackהרכבי צ'יל/אמביינט (בעיקר ספייס אמביינט/ברייקס) האהובים עלי ביותר.בתיאבון.
פורסם 2005 במאי 2820 שנים מחבר נסה את הטראק - A Huge Ever Growing Pulsating Brain That Rules from the Centre of the Ultraworldמתוך האלבום שנקרא The Orb's Adventures Beyond the Ultraworld, של The Orb.אחד הדברים המדהימים ביותר שיש ואולי הקטע הכי משפיע אי-פעם של ההרכב הזה, האווירה שמשרה הדבר הזה היא פשוט בלתי מוסברת.
פורסם 2005 במאי 2820 שנים רוקי בלי לפגוע בך חס וחלילה, שמעתי את הטראק ואני חייב להודות שלא הבנתי מה ה"התלהבות" ממנו.. כאילו זה לא נשמע משהו מיוחד.. אני אשמח אם תוכל להסביר לי מה אתה מוצא במוזיקה הזו כך-כך מיוחדת?
פורסם 2005 במאי 2820 שנים ניראה לי הוא זומם משהוא נגד המשתמשים של האתר, אני חושב שהוא מנסה להרדים את כולנו!
פורסם 2005 במאי 2820 שנים ניראה לי הוא זומם משהוא נגד המשתמשים של האתר, אני חושב שהוא מנסה להרדים את כולנו! :lol: יש מצב לא מתקרב לשלמות חבל על ה-20 שניות שבזבזתי
פורסם 2005 במאי 2820 שנים וואי שגיא תודה על ההמלצות יש לי עכשיו את האלבום של the orb שנתת שם משהו מטריף!וגם את selected ambient worksחזקים ביותר..תמליץ על עוד אלבומים ספציפים בבקשה..:]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.