עבור לתוכן

"צה"ל- הטיפול הרפואי הטוב ביותר?"

Featured Replies

פורסם

אז שולחים את שני החיילים לבדיקה...גם את המתחזה וגם את הלא מתחזה...אבל לבסוף

בצילומים הכל מתבהר...למרות שגם אחרי שיש לך צילומים ותוצאות והוכחות מתייחסים אליך

מספקנות ובקשיחות.

בדיוק - ושם בדיוק הבעיה. שמעתי על כ"כ הרבה מקרים שרופא היחידה שולח חייל לרופא מומחה שממליץ על טיפול מסויים או הורדת פרפיל, החייל חוזר לאותו רופא ביחידתו והרופא שם זין גדול על המלצת המומחה ועושה כרצונו בחייל. אין מה לעשות שהגורמים הבכירים בצבא מנחים את הרופאים שלה מאד לא למהר בהקלות דרסטיות לחיילים (כגון הורדת פרופיל) - מה שלעתים גורם לנזק בלתי הפיך אצל חיילים.

פורסם

[ltr]it's all ture and nothing new about it, luckly I've never needed to see a doctor for more than a cold or a note releasing me from shaving. anyway, the doctor we have is been very nice to me and she's pretty easy with the 'gimmel' trigger. this one time, she gave me 3 'gimmels' just for having a cold and I didn't even ask for them, I only wanted 'kalgaron'.[/ltr]

פורסם

בדיוק - ושם בדיוק הבעיה. שמעתי על כ"כ הרבה מקרים שרופא היחידה שולח חייל לרופא מומחה שממליץ על טיפול מסויים או הורדת פרפיל, החייל חוזר לאותו רופא ביחידתו והרופא שם זין גדול על המלצת המומחה ועושה כרצונו בחייל. אין מה לעשות שהגורמים הבכירים בצבא מנחים את הרופאים שלה מאד לא למהר בהקלות דרסטיות לחיילים (כגון הורדת פרופיל) - מה שלעתים גורם לנזק בלתי הפיך אצל חיילים.

וזה בדיוק מה שקרה לי...בשביל זה חייב לבוא שינוי במערכת הרפואה הצבאית...(אני אישית שמעתי שבאמת

יהיה שינוי והרפואה הצבאית תחזור להיות בחסות קופות החולים).

אני באמת שקלתי הרבה פעמים לצאת על נפשי מהצבא אפילו שיש לי סיבה רפואית להקלות בשירות

אם לא לצאת מהצבא לגמרי...

גועל נפש!

פורסם

שאני אספר בפעם המליון איך היתה לי דלקת ריאות כלשהי, כאב לי לנשום, השתעלתי עם פול דם עד שהייתי מקיאה פק"ל 3-4 פעמים ביום, וכל הרופאים צעקו עליי וקראו לי מתחזה? הלכתי ככה במשך חודשיים וגם חודשים אח"כ השתעלתי כל הזמן עם ליחה דמית.

פורסם

דווקא איתי זה היה דיי זריז אחרי ששתיתי כמעט 9 ליטר מיץ תפוזים והתעלפתי באיזושהי נקודה ... ישר לחר"פ , מיון באמצע הלילה , הייתי שם איזה יומיים נראה לי , ומשם איזה שבוע בבית .

הצבא הוא מקולקל מבפנים , ועד שמשהו דראסטי לא יקרה , ויצא החוצה לתקשורת , זה גם לא הולך להשתנות .

כל המקרים האלה של טרטור למוות ועוד אלף ואחד דברים שקורים שם ואנחנו לא מודעים אליהם , כמעט תמיד מוצאים דרך לטאטא את זה מתחת לשטיח , בלי שאף אחד ידע . כולם שם דואגים לתחת של עצמם , בלי ממש לשים זין על כל מה שקורה מסביב .

בוקר טוב אנשים .

ברוכים הבאים לצה"ל - צבא הגנה לאנשים שדואגים לתחת שלהם .

פורסם

הא לא צבא ההגנה לתחת? ???

פורסם

אחחח :nixweiss:

אם הצבא היה כמו באסקימו לימון

זה היה תענוג.. :hat::jump:;)

בינתיים נאכל חצץ, מה לעשות

גם אני אוטוטו מתגייס..

נקווה שלא יהיה גרוע מידי..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים