פורסם 2005 במאי 2720 שנים שלום יש לי חלקים מהמחשב הישן רציתי לדעת אם אני אוכל לבנות מהמפרט שלו HTPC ומה עוד אני צריך בשביל HTPCהמחשב הוא פנטיום 3 (אם אני לא טועה)5DTX 2 VER.2.03 ZIDA - לוח אםMAGIC 64/GX MK - כרטיס מסךCT1350B SOUND BLASTER - כרטיס קולזה מה שיש בפנים, בנוגע לשאר החלקים אני לא בטוחאבל יש כרטיס רשת ישן,אין לי מושג כמה זכרונות וההרד דיסק שרוף אם צריך עוד פרטים תשאלותודה לעוזרים (וסליחה מראש אם זה לא מקום הנכון)
פורסם 2005 במאי 2820 שנים תשמע זה תלוי אם המחשב כרגע מצליח להריץ סרטים או לא.. כי סה"כ זה נראה לא משהו..
פורסם 2005 במאי 2820 שנים מחבר אהה אוקיעכשיו הוא לא מריץ כלום כי אין לו הארד דיסקאבל אם אתה אומר שאין לו פוטנציאל, חבל להשקיעחבל חשבתי שאפשר לעשות איתו משהו במקום שיחלידחייבים מחשב חדש בשביל HTPC ??
פורסם 2005 במאי 3120 שנים מחבר סליחה על ההקפצהאבל אין תשובה בשבילי??אני יודע שהמפרט מעפןזה היה גם מחשב מעפן אבל אני מאמין שהוא מסוגל לנגן סרטיםושוב לשאלה שלי חייבים מחשב חדש בשביל HTPC??חשבתי שכולם בונים את המחשבים האלה מהמחשב הישןתודה לעוזרים (גם אם לא יהיו )
פורסם 2005 ביוני 120 שנים אם אתה אומר שרק ההארדיסק שרוף אז תדליק את המחשבותראה כמה בדיוק זיכרון יש לך ואיזה מעבדלא נראה לי שתהיה בעיה להריץ HTPC על פנטיום 3
פורסם 2005 ביולי 720 שנים מחבר טוב דבר ראשון סליחה שלקח לי מלא זמן פשוט המחשב לא היה אצלי עד עד עכשיופירקתי אותו היום כי לא הצלחתי לחבר אותו למסך (עד שמצאתי מסך הפינים שלו היו עקומים,ולא הצלחתי לישר אותם)אז גיליתי ש המעבד הוא אינטל פנטיום W/MMX (שאין לי מושג מה זה אומר) ועם הזכרונות הסתבכתי על שניים רשום 16M ועל שניים רשום S4M3213P3E-69806/1817 עכשיו גם אין לי מושג מה זה אומראבל אם מישהו מבין אם זה חזק מספיק בשביל להריץ סרט אנא תגידו ליבתודה עומר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.