פורסם 2005 במאי 2720 שנים מחקתי ספריה של 12G לאחר המחיקה גיליתי שהזכרון הפנוי בהרד דיסק נותר ללא שינוי!.הספריה שמחקתי לא מופיעה בשום מקום במחשב(לא בסל מיחזור ולא בשום מחיצה אחרת).איתחלתי את המחשב מחדש אך הבעיה לא נפתרה, ביצעתי אופטימזציה לדיסק באמצעות נורטון וגם תוכנת הoptmize disk הראתה לי שכביכול ההרד דיסק שלי מלא.התקלקל ההרד דיסק?
פורסם 2005 במאי 2720 שנים אז אני מבין שיש לך נורטון...מכיר את "הבעיה" כל פעם אני מספר לחברים שלי, לך ל options של נורטון, חפש שם את סל המיחזור של נורטון ובטל אותו לאלתר!לא סובל את התוכנה הזאת של נורטון, רק באגים מקבלים ממנה.
פורסם 2005 במאי 2720 שנים אז אני מבין שיש לך נורטון...מכיר את "הבעיה" כל פעם אני מספר לחברים שלי, לך ל options של נורטון, חפש שם את סל המיחזור של נורטון ובטל אותו לאלתר!לא סובל את התוכנה הזאת של נורטון, רק באגים מקבלים ממנה.אכן, תלחץ לחיצה ימינית על סל המיחזור (הרגיל) ושמה תבחר את האפשרות של "EMPTY NORTON PROTECTED FILES", וחוצמזה אכן מומלץ לבטל את האןפצייה הזאת.
פורסם 2005 במאי 2720 שנים מחבר אז אני מבין שיש לך נורטון...מכיר את "הבעיה" כל פעם אני מספר לחברים שלי, לך ל options של נורטון, חפש שם את סל המיחזור של נורטון ובטל אותו לאלתר!לא סובל את התוכנה הזאת של נורטון, רק באגים מקבלים ממנה.עבד כמו "קסם" החזיר לי !!14G של זכרון הרד דיסק.תודה
פורסם 2005 במאי 2720 שנים שמחנו לעזור, עצה שלי- תמחק את האנטי ווירוס הזה ותתקין משהו נורמלי וקטן כמו kaspersky.
פורסם 2005 במאי 2720 שנים עצה שלי אל תתקין את הקספחרא הזה ותתקין Symantec Client Security 9.01אתה רוצה לסמוך על תוכנה שאיזה בוריס שמחפש להשתלט על העולם עשה?
פורסם 2005 במאי 2720 שנים אתה רוצה לסמוך על תוכנה שאיזה בוריס שמחפש להשתלט על העולם עשה?מישו פה מקנא בהצלחה הרוסית ברחבי העולם? ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.