עבור לתוכן

סמסונג נחשבת לחברה לא טובה בזכרונות?

Featured Replies

פורסם

כי כל הזכרונות שלה זולים לאללה!!! וגם לא מופיעםי בTOP BRANDS!

פורסם

היא נחשבת להכי טובה..

איפה מצאת זיכרונות שלה בארץ בכלל?

כי לרוב זה או זיופים, או חברות צד שלישי עם צ'יפים של סמסנוג...

(כמו ב-KSP).

פורסם

או שזה פשוט הdouble-side.או שזה משהו ג'נרי עם צ'יפים של סמסונג ככה שלא תוכל להבחין אם זה מקורי או לא... :P

פורסם

נראה לי שבמקוריים כתוב Samsung על ה-PCB..

פורסם

יש מדבקה...אפשר להגיד שהיא ירדה או משהו :P

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה רבה אבל זה מוזר! כי ראתיי 512MB DDR 2700 של SAMSUNG ב160$ זה זול מאוד יחסית לזיכרון בזה נפח ומהירות!

פורסם

אם נגיד יש לי שני סטיקים של זכרונות , אחד של מושקין ואחד של מיקרון , על שניהם יש את הציפים של סמסונג , האם יש הבדל בניהם?

הם עובדים על אותם ציפים , אבל האם גם הסטיק עצמו איכשהו משפיע בצורה הכי זניחה שיש או שהכל אבל הכל נקבע רק על ידי הציפים

תודה

פורסם

הסטיק משפיע.

פורסם

אוקיי תודה רבה אבל זה מוזר! כי ראתיי 512MB DDR 2700 של SAMSUNG ב160$ זה זול מאוד יחסית לזיכרון בזה נפח ומהירות!

ראיתי את הזיכרון הזה אצל pchardware וזה זיכרון של החברה Winbond אשר משתמש בצ'יפ של SAMSUNG...

פורסם

זולים אולי בגלל מכירה קבוצתית אבל הם מעולים (כמובן בתנאי שהם מקוריים) מה שנראה לי קצת בספק

פורסם
  • מחבר

ראיתי את הזיכרון הזה אצל pchardware וזה זיכרון של החברה Winbond אשר משתמש בצ'יפ של SAMSUNG...

אז הWINBOND הם חברה טובה וגם אם לא אז בגלל הציפים של SAMSUNG יכול להיות שהזיכרונות שלה טובים?

פורסם

TRANSCEND מייצרים זיכרונות על בסיס צ'יפים של סמסונג והזיכרונות האלה לא רעים בכלל (עובדים יציב ב-CAS2).

פורסם

אתה יודע במקרה איך הסטיק משפיע?

הסטיקים של סמסונג טובים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים