עבור לתוכן

מחפש כ.טלוויזיה

Featured Replies

פורסם

אני רוצה המלצה לאחד טוב אבל לא יותר מדיי יקר!!!!!!!! (300-500 ש"ח(

פורסם

MSI TV @nywhere בפנדה. המחיר שלו בטווח שציינת. הוא מגיע עם טיונר סיליקון חדיש (לא עוד טיונר מיושן עם סלילים וקבלים) ומתאים לכל שיטות השידור בעולם. הוא גם מגיע עם תוכנת WIN DVR שעולה בכמה דרגות על הממשקים העלובים של כרטיסי הטלויזיה האחרים, יש לך שם דחיסה בזמן אמת ל-MPEG1 ו-MPEG 2 , אפשרויות של תיזמון הקלטה ומעל הכל-הכרטיס מורכב סביב מקודד וידאו מדגם חדש של CONEXANT, זה כבר לא ה-878 הג'יפה שהציג איכות וידאו גרועה..

הכרטיס הזה מותאם גם לחלונות 2000 ו-XP בלי להתחיל לחפש דרייברים באינטרנט. יש גם שלט רחוק שטוח וחמוד.

הנה לינק לאתר היצרן. את פנדה אני מאמין שאתה יודע איך למצוא ;)

פורסם

מצ"ב לינק להשוואת מחירים בין הכרטיסים והחנויות השונות :

http://zap.co.il/search.asp?sog=C-TVCard

עם כל הכבוד, המחיר הוא לא העניין פה ולא ערובה לאיכות. אני יכול לציין במהירות שני כרטיסים שעולים 600 ש"ח ומעלה ולא שווים אפילו אגורה שחוקה - AVER MEDIA AVER TV WITH NICAM, זה זבל עם איכות גרועה מאד גם של התמונה וגם של הסאונד, כרטיס מיושן.

PINNACLE PCTV PRO NICAM+FM STEREO, אותו דבר כמו AVER MEDIA רק יותר גרוע כי לא תומך בתוכנות צד שלישי.

פורסם

אבל איך הוא בכלליות אני חושבת גם לקנות אותו! אני יראה בערך כמו בטלוויזיה בסלון?? הוא יותר טוב מהכרטיס של

Terratec?

פורסם

הדגם הישן של TERRATEC לא שווה יריקה. יקר מדי ומאד לא איכותי. ה-MSI טוב בהחלט והמחיר נוח. יש עוד אפשרות - HAUPPAUGE ומי שימצא איפה קונים כזה בארץ הוא גאון ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים