עבור לתוכן

גיגהבייט תוציא לוח SLI ל 4 כרטיסי מסך! למעבדי פנטיום 4

Featured Replies

פורסם

אני מתחיל להסוף כסף...

בישביל לקחת צורח סחיר ולהרוג את היהודי שהמציא את זה. רק יהודי יחשוב על דבר כזה.

פורסם

ה SLI של 2 ה כרטיסים מסריח!

עכשיו הם מוציאים 4!

רק אידיוט יקנה כזה דבר.

גועל נפש מה שהם עושים.

דווקא ממה שאני רואה ה SLI עם פרופילים נכונים מתחיל להראות סימנים טובים

ואני חושב שבשביל מערך SLI כזה של 4 יצטרכו מארז CoolerMaster CM Stacker עם שני ספקים מחוברים

פורסם

דווקא ממה שאני רואה ה SLI עם פרופילים נכונים מתחיל להראות סימנים טובים

ואני חושב שבשביל מערך SLI כזה של 4 יצטרכו מארז CoolerMaster CM Stacker עם שני ספקים מחוברים

ברור!, זה לא ממש בעייה לייצר מעבדים מהירים פי הרבה ממש שיש עכשיו (מחשבי על למשל), כל המשחק הוא מחיר, לנסות לעשות את זה לשווה לכל נפש, כלומר העניין הוא לא לייצר את המעבדים המהירים ביותר אלא לייצר את המעבדים המהירים ביותר במחיר זול יחסית (נגיד עד 1000$ לכרטיסי אקסטרים HI-END).

בקטע הזה ברור שהמעבר ל-SLI יראה תוצאות ואפילו תוצאות טובות, אבל בשביל דבר כזה אתה צריך לא רק לקנות 2-4 כ.מסך (!!!) אלא גם מארז אחר (שכמובן יקר יותר מהמארזים הקיימים) ולפחות 2 ספקי-כוח בעלי 400W לא ג'נריים (שרק זו הוצאה של לפחות 1000 ש"ח).

אז לכמה הגענו, כל כרטיס (לפחות) 1000 ש"ח כפול 4 4000 ש"ח על כרטיסים

2 ספקי כוח זה (לפחות) 1000 ש"ח

מארז (אני מנחש) שהוא עולה לפחות 500 ש"ח

אז אני בתור הגיימר האקסטרימי צריך לשלם (לפחות!!) 5500 ש"ח רק על כ.מסך!, במחיר הזה ממש לא בעייה לייצר כ.מסך טובים, ממש לא בעייה.

פורסם

אף אחד לא אמר שזה פתרון Value, גם SLIx2 זה לא Value.

חוץ מאנשים שמחפשים 3D Benchmark rig\אנשם עם הרבה מאוד כסף אף אחד לא הולך לקנות את זה, וזה בטח לא "יתפס" בשוק, אתה יכול להשאר רגוע.

אם אתה לא מחפש לשחק משחקים על מקס' גרפיקה,רזולוצייה מטורפת קרי 2xxx\2xxx ומקס' פילטרים אתה בכלל לא צריך SLI.

אתה יכול "להסתפק" ב6800GT (או אפילו 6600GT) שמחירם שווה (כמעט) לכל נפש.

פורסם

תחשבו איזה ספק כוח צריך ל 7800GTX X4 :smile1:

נראה לי לפחות 1000W ;D

פורסם

יושניה לא הבנתי משהו אחד...

אפשר לשים 2 כרטיסי 3D1 של גיגהבייט??

הם אומרים שכן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים