עבור לתוכן

עוד ירידת מחיר ל ballistix של מיקרון, כעת 91$ לחצי גיגה

Featured Replies

פורסם

בליסטיקס בחצי גיגה של PC3200 עולה כעת 90.99$, לאחר שרק לפני מספר ימים ירד מ 99$ ל 94$.

זה מעניין במיוחד משום שלפני שבוע בערך יבואן מיקרון בארץ החל לייבא את סדרת הבליסטיקס כאשר הוא מציין שהמחיר הקובע הוא המחיר בארה"ב בתוספת מע"מ בלבד (והצאות משלוח בארץ של 35 שקל), כלומר 2 * 512 מ"ב אמורים לעלות כעת 935 שקל.

נראה שהבטחת היבואן מיתממשת:

http://www.crg.co.il/crucial/crucial.php

המחיר לא מיתעדכן אוטומטית מאתר crucail (זה שם חנות המפעל של מיקרון) משום שכרגע מוצג המחיר הישן, באתר מצוין שהמחיר מעודכן פעם בשבוע.

מקור:

http://www.crucial.com/ballistix/store/partspecs.asp?IMODULE=BL6464Z402

הערה:

זה נחמד, ישראל לאט לאט צטרפת לשוק העולמי/האמריקאי, אני וכל לקוח אמריקאי מקבלים את אותו מוצר ובאותו מחיר.

פורסם

לאיזה זכרונות הייתם משווים את הבליסטיקס מבחינת הביצועים - תזמונים נמוכים ואוברקלוק?

הכוונה איזה זכרון שדיי מוכר בארץ דוגמת איזה OCZ פלאטינום או איזה GSKILL מקביל בביצועים לבליסטיקס?

פורסם

לאיזה זכרונות הייתם משווים את הבליסטיקס מבחינת הביצועים - תזמונים נמוכים ואוברקלוק?

הכוונה איזה זכרון שדיי מוכר בארץ דוגמת איזה OCZ פלאטינום או איזה GSKILL מקביל בביצועים לבליסטיקס?

מצטרף לשאלה

איך הזכרון הזה ללא שום שינוי מתח וללא שום oc

?

פורסם

מצטרף לשאלה

איך הזכרון הזה ללא שום שינוי מתח וללא שום oc

?

גם אני מצטרף לשאלה

פורסם

מצויינים בסטוק וטובים לאוברקלוק

ואין צורך שכולם יוסיפו את המשפט "מצטרף לשאלה" זה באמת מיותר

צרפו לכם ביקורות שלהם

חיפוש מהיר בגוגל יניב עוד הרבה ביקורות

פורסם

יש לי את הBallistix Tracer PC4000 512mb*2 הם אחלה זכרונות לפי דעתי והם ממש יציב המערכת שלי אף פעם לא קורסת רק שאם קונים לוח של DFI nF4 צריך לעשות עידכון BIOS כי עם הBIOS הראשון יש בעיה עם הזכרון

פורסם

זה רק נדמה לי או שהזכרונות האלה נעלמו מארה"ב ?

אני לא מציח למצוא אותם ל DDR 1 ! בגרסאת ה PC3200... :bash:

פורסם

האמת שמצאתי אותם ב NewEgg פשוט לא היה רשום שם Ballistix אז חשבתי שהם סתם זכרונות בצע צהוב. הם עולים שם 85$ לסטיק.

פורסם

אני לא יודע איך זה בארץ, אבל בחו"ל הבדל המחירים בין ה-PC3200 ל-PC4000 שלהם קטן עד כדי זניח כך שלדעתי כבר עדיף ללכת על ה-PC4000 ולו מהסיבה שמדובר בזכרונות שנבדקו במהירות זו וקיבלו את אישור החברה לקבל את התג של PC4000. נכון שגם PC3200 נמצאו עושים PC4000 בתזמונים זהים אבל שימו לב שאף אחד לא מבטיח לכם שמה שרכשתם אכן יגיעו גם כן ל-PC4000 ובאותם תזמונים כמו ה-PC4000 שנמכר בחנות.

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע איך זה בארץ, אבל בחו"ל הבדל המחירים בין ה-PC3200 ל-PC4000 שלהם קטן עד כדי זניח כך שלדעתי כבר עדיף ללכת על ה-PC4000 ולו מהסיבה שמדובר בזכרונות שנבדקו במהירות זו וקיבלו את אישור החברה לקבל את התג של PC4000. נכון שגם PC3200 נמצאו עושים PC4000 בתזמונים זהים אבל שימו לב שאף אחד לא מבטיח לכם שמה שרכשתם אכן יגיעו גם כן ל-PC4000 ובאותם תזמונים כמו ה-PC4000 שנמכר בחנות.

זה עבוד גם לכיוון ההפוך, על ה 4000 אף אחד לא מתחייב שיעבדו באותם תזמונים כמו של ה 3200 ב 3200.

בקיצור, על פי הצורך.

פורסם

הבעיה איתם היא שהם לא ממש מגיעים גבוה מבחינת מהירות לפי הביקורות.

פורסם

תלוי מה אתה מגדיר גבוה

250-260 ב2.5-2-2-5 זה די גבוה (ובתזמונים מדהימים)

עם מחלק או מכפלה גבוהה זה יהיה מושלם

גם לפי דעתי עדיף לקחת את ה4000 מאשר את ה3200

רוב הסיכויים שהוא יעבוד ב3200 בתזמונים הדוקים וגם אם לא זה לא קריטי

כי בטוח תוכל לעבוד במהירות זיכרון גבוהה יותר (מה שיתן ביצועים טובים יותר מ3200 עם תזמונים הדוקים)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים