עבור לתוכן

צריך המלצה לנגן mp3 טוב לא חרא של soundpro בבנפח של 512mb

Featured Replies

פורסם

הכוונה לנגן איכותי

יש לי כסף בנפח של 512mb

שמגיע עם אוזניות איכותיות סנהייסר או משהו בסגנון

פורסם

מה התקציב? אפשר לקבל משהו איכותי כמו xuke/sandisk ואפשר לקבל יותר איכותי כמו iriver

למרות שבמחירים של הנגנים האיכותים אפשר להשקיע עוד קצת ולקבל 4-5 ג'יגה מנגנים כמו rio carbon

אוזניות איכותיות בד"כ לא תקבל עם הנגנים האלה

שוב, תן תקציב

פורסם
  • מחבר

800-900

פורסם

800-900

Creative Movuo TX FM 512MB ואם יש צורך אז בכסף שנשאר (בסביבות 200 ש"ח בערך) אתה יכול לקנות אוזניות.

פורסם
  • מחבר

הנגן מגיע בלי אוזניות?והצעה לאוזניות נורמליות בתחום 200-250 שקל?כפתור כנראה זה שזה יהיה קטן..

פורסם

חיפוש יביא לך תועלת של דיונים קודמים :xyxthumbs:

פורסם

הנגן מגיע בלי אוזניות?והצעה לאוזניות נורמליות בתחום 200-250 שקל?כפתור כנראה זה שזה יהיה קטן..

הנגן מגיע עם אוזניות, אבל די פשוטות.

אוזניות כפתור מעולות בתקציב הזה הן סנסהייזר MX-500.

פורסם

Creative Movuo TX FM 512MB ואם יש צורך אז בכסף שנשאר (בסביבות 200 ש"ח בערך) אתה יכול לקנות אוזניות.

תגיד לי אתה עושה צחוק אתה שולח את הבן אדם לקנות תנגן ב 700 שקל, אני קניתי אותו ב 480.

ואבא שלי קנה ת MICRO N200 גיגה ב 750 שקל.

אני יכול להגיד לך אישית שאני מרוצה מאד מהנגן ואני באמת אולי אשדרג לMX 500 בקרוב.

אם אתה מחפש נגן טוב נטו ולא מעניין אותך תמיכה בעברית ומסך גדול וברור זה אחלה נגן.

פורסם

תגיד לי אתה עושה צחוק אתה שולח את הבן אדם לקנות תנגן ב 700 שקל, אני קניתי אותו ב 480.

ואבא שלי קנה ת MICRO N200 גיגה ב 750 שקל.

אני יכול להגיד לך אישית שאני מרוצה מאד מהנגן ואני באמת אולי אשדרג לMX 500 בקרוב.

אם אתה מחפש נגן טוב נטו ולא מעניין אותך תמיכה בעברית ומסך גדול וברור זה אחלה נגן.

כל הכבוד לך.

אני רואה שהמחירים הם בסביבות ה- 700 ש"ח http://zap.co.il/model.asp?model_id=40838

אןלי תגיד לנו איפה קנית אותו במחיר הזה?

פורסם

אם אתה רואה סימן שיש לך עיניים  :o

ועכשיו ברצינות אני קניתי אותו בחנות בשם שלמה סטור בבת ים,(איין לי שום קשר אליו ולא רוצה כזה גם)

כאשר בזמנו בעיתון ממון עשו עליו מכרז והוא הציע את המחיר הזול ביותר.

אם אתה רוצה אני אסרוק לך את גזיר העיתון או קבלה.

בכל מקרה לדעתי במחיר של 700 שקל עדיף ללכת על ה SANDISK 1 גיגה.

בכלל גיגה עדיף, 512 זה סבבה אבל גיגה נותן לך חופש תמרון רחב יותר.

נ.ב

כמו שנאמר כבר באיזה פורום כלשהו, שהמחיר בזאפ אינו מראה את המחיר הזול ביותר בשוק אלא נותן

פרספקטיבה כללית על מחיר המוצר. ראה את מקרה הנגן הספיציפי ויש לי עוד הרבה דוגמאות... בהבדלים של 300 שקלים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים