פורסם 2005 במאי 2520 שנים אני בקרוב קונה מחשב חדש מבוסס AMD שיחזיק לי אזה שנתיים שלוש ורציתי לדעת אזה לוח אם יותר טוב/משתלם/שווה! מכל הבחינות .אז יש 4 לוחות אם שאני מתלבט בינהם בסטוק 939 .ואני צריך שהלוחות יהיו מהסדרה הכי חדשה NF4Ultraהינה הלוחות מה דעתכם?....Gigabyte GA-K8NXP-9 nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939MSI K8N Neo4 Platinum nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939ABIT Fatal1ty AN8 NVIDIA NF4 UltraDFI LANPARTY UT nF4 Ultra-Dשיהיה שווה מכל הבחינות! אני דווקא אוהב את הGigabyte כי לדעתי הוא ניראה הכי טוב . אבל מי אני שיחליט יש עוד הרבה אנשים שמבינים אני יתן להם להחליט .
פורסם 2005 במאי 2520 שנים סטוק 939= NO OVERCLOCK?אם כן אז קח את הזול מביניהםכי הבדלים אחרים בביצועים לא תמצאגם מבחינת פיצ'רים הם מאוד דומים
פורסם 2005 במאי 2520 שנים עם כולם תוכל לעשות אוברקלוק נחמד ביותראבל עם הDFI סביר להניח שתגיע הכי רחוקהיציבות שלו והמתחים שהוא מסוגל לתת שמים אותו בליגה אחרת בתחום הזה
פורסם 2005 במאי 2520 שנים מחבר אני לא יודע מה רק בגלל האוברקלוק צריך לקחת אותו לדעתי האחרים לוקחים את הDFI רק באוברקלוק הDFI שווה!אז מה אתה אומר? אני צריך לוח שיחזיק הרבה זמן ושיתן לי את כל החידושים שיש מבין הלוחות הנ"ל .
פורסם 2005 במאי 2520 שנים מחבר לGigabyte יש לוח איכותי איך שאמרתה . אני עדיין מתלבט בין DFI לGigabyte DFI יותר זולה עדיין אני לא בטוח במה לבחור .מה אתם אומרים?... :-\
פורסם 2005 במאי 2520 שנים הMSI לא פחות איכותי מהג'יגהבייטבאופן כללי סדרת הNEO לAMD64 היא בין הטובות שישגם לאוברקלוק הMSI יהיה עדיף
פורסם 2005 במאי 2620 שנים Gigabyte K8NXP הם סדרה יקרה מדי ללא שום סיבהAbit Fatal1ty גם כן יקרים מדיNeo4 Plat טוב כמו האחרים בסטוק אבל יותר זול, ויותר טוב מהם באוברקלוקDFI Ultra-D טוב כמו האחרים בסטוק, זול כמו ה Neo4 Plat ולוקח את כולם באוברקלוקאין סיבה ללכת על משהו אחר מ Ultra-Dאלא אם כן אתה לא תצליח להשיג אותו ואז Neo4 Platinum עדיף
פורסם 2005 במאי 2620 שנים מחבר תודה על התגובות . אני ילך על הDFI כי אני קונה AMD ATHLON 3000+ בכל זאת MSI בהזדמנות אחרת . ;D כן לDFI יש יכולות אוברקלוק גבוהות אז החלטתי ללכת עליו . תודה לעוזרים .
פורסם 2005 במאי 2620 שנים לפני שאתה קונה, יצא לDFI לוח DFI UT NForce4-D (לא Ultra) שהוא פשוט מקוצץ במעט פיצ'רים שלא נראה לי שתצטרך במילא.. תראה כאן ותחליט אם הפיצ'רים הללו חשובים לך.. -אם לא, פשוט תיקח אותו - זה אותו לוח תותח לאוברקלוקינג..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.