עבור לתוכן

איך אני הופך OFFICE 2003 באנגלית לעברית ללא התקנה מחדש ?

Featured Replies

פורסם

תודה

פורסם

שלום,

זה אפשרי כל שעליך לעשות זה להתקין את ערכת ממשק המשתמש הרב-לשוני (MUI) של מיקרוסופט ל office 2003

בדרך כלל החבילה מופיעה רק בגרסאות של office & windows שנמכרות לארגונים.

וציטוט מתוך האתר של מיקרוסופט :

"

ערכת MUI של Microsoft Office 2003 מספקת את הטקסט המתורגם עבור ממשק המשתמש ועבור העזרה . Office 2003, עליך לוודא כי ברשותך ערכת MUI של Microsoft Office 2003 כדי לשנות את ממשק המשתמש ואת העזרה.

ערכת MUI של Microsoft Office 2003 שוכנת בתקליטור משלה, וכוללת תוכנית התקנה משלה. כדי לקבל את ערכת MUI של Microsoft Office 2003, נא פנה אל מנהל המערכת....

"

אני בטוח שתסדר מפה כבר לבד,

בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

הייתי אצל MICROSOFT ובדקתי מה צריך בשביל החבילה הלשונית הזאת

נאמר שם שאפשר להתקין אותה רק אם יש לי 2003 SERVER שלהם ואת זה הם לא נותנים

או שפיספסתי משהו בהסבר ?

פורסם

הי,

כנראה פיספסת משהו,

בדוק ומוכח אין צורך ב server בטח שלא בשביל office.

פורסם
  • מחבר

הנה, תקרא מה הם אומרים באתר של MSOFT  :

מבט כולל

Microsoft® Office Project Server 2003 supports use by multilingual and multinational companies with a language plug-in called the Multilanguage User Interface Pack (MUI Pack). To add language support after you have finished installing Project Server, simply install the MUI Pack for the language you want to add.

MUI Packs for Project Server can only be installed on a computer that already has Project Server installed. The following MUI Packs are available for Project Server

פורסם

הי,

אכן צדקתי,

מדובר שם על התקנת MUI ל project ולכן הגיוני שהוא יהיה מותקן לפני שאתה מתקין בשבילו דברים.

בגל מקרה יש לי OFFICE2003 מקורי באמגלית והשגתי את ה MUI דרך העבודה והוא עובד אצלי כמו ענק

אז בגלל זה אמרתי לך שזה בדוק,

ואין לי WIN SERVER :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים