פורסם 2005 במאי 2520 שנים ברור שהעונה הראשונההמקוריות והמתח שם פשוט רמה מעל הכל.השלישית באמת הכי חלשה והרביעית הייתה טובה.בעונה הנוכחית היו חורים קטנים אבל לא נורא...
פורסם 2005 במאי 2520 שנים אין ספק בכלל שהעונה הרביעית לוקחת בכל פרק אני ישבתי כמו כלב דבוק למסך מקשיב לכל מילה ;Dלפי דעתי הסידרה לוקחת כל סרט שיצא איי פעם (כן כן יותר ממטריקס אולי בקצת אבל יותר)
פורסם 2005 במאי 2520 שנים תראה לדעתי בכל עונה אתה מחדש מקבל את הריגוש ואז זה נראה לך כל פעם מחדש שזה יותר טוב.אבל בעונה השלישית הגזימו ,ובשנייה סתם שמו את הבת של ג'ק וברביעית כבר ראו שזה לא אותו דבר.
פורסם 2005 במאי 2520 שנים בשנייה סתם שמו את הבת של ג'קהיי עד לפה!אלישה היא אחת הסיבות להצלחת הסדרה ;D
פורסם 2005 במאי 2520 שנים הראשונה הייתה הכי טובה כי גם לא ידעת למה לצפות וזה היה חדשני יחסית לשאר התוכניות, האחרות כבר היו הרבה פחות הגיוניות והגזימו שם יותר מידי עם הכל.
פורסם 2005 במאי 2620 שנים כבר ראיתי את כל הרביעית, אבל את שאר העונות ראיתי איזה כמה פרקים בודדים מכל עונה :\ אז בשבילי הרביעית
פורסם 2005 במאי 2620 שנים התחלתי להוריד את העונה הרביעית רק ברגע שהיא הסתימה בארה"ב משום שידעתי שאני לא יוכל לסבול את המתח בין הפרקים אז עכשיו כשיש לי את כל הפרקים אני הולך לשתות אותם בשוטים אחד אחרי השני ברצף !!! (אני רק צריך למצוא זמן לזה) נראה לי ששני לילות מרוכזים יכסו את העונה ללא ספק אחד הדברים הכי טובים שראיתי אם זה סרט או סדרה אחרת, הסדרה היחידה שמתקרבת אליה אבל עדיין רחוקה ממנה היא LOST אך דבר ראשון היא על נושא אחר לגמרי ודבר שני יש שם הפרשי זמן בין הפרקים שלא מובנים בעליל למשל כמעט חודש בין פרק מסוים לשני ואז כל שבוע-שבועיים ממש הורס את המתח... נ.ב מתי יוצאת העונה החמישית ? היי עד לפה! אלישה היא אחת הסיבות להצלחת הסדרה ;D אכן , בהתחלה היא קצת עיצבנה, אחרי הכל כמה פעמים בחורה אחת יכולה להסתבך ב 24 שעות ?!?!?
פורסם 2005 במאי 2820 שנים בעונה השנייה הגזימו שניסו לדחוף אותה לעלילה והיא לא הייתה קשורההעונה השלישית הייתה הכי פחות הגיונית וגם היו פאקים ב4 אבל אפשר לסלוחאני באמת יכול להבין את אלה שראו את הרביעית וחושבים שהיא הכי טובהכמו שראיתי את השלישית והייתי במתח אדיר ונורא נהנתי אבל הראשונה רמה מעל הכל לדעתי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.