פורסם 2005 במאי 2520 שנים שלום לכם שוב ידידיי, בזכות עזרה של כמה אנשים טובים וחיפוש אנטנסיבי באינטרנט אחר הנגן שמתאים לי, ננעלתי על הXS 200 ARCHOS.אבל אז מישהו אמר לי שהוא ראה כבר Archos xs 202 שהוא כמו XS200 משופר.עכשיו אני בטוח שאני רוצה לחכות, מישהו יכול להגיד לי אם הוא שמע פרטים על הXS 202?מתי הוא אמור להגיע? (לארצות הברית או לאירופה?) ואם למישהו יש לינק לחנות שמוכרת אותו זה מבורך!תודה ענקית מראש, מאוד אשמח אם אקבל לינקים ועצות.נמרוד
פורסם 2005 במאי 2720 שנים מחבר UP צ'י (אל תשאלו- עונת מעבר)רציני עכשיו, זה מממששש חשוב לי מישהו יכול לתת לי איזה פרט שאני לא יודע?
פורסם 2005 במאי 2720 שנים ההבדל היחידי הוא מסך צבעוני... אתה צריך לראות תמונות על נגן שאמור בתכלית לנגן מוזיקה ?
פורסם 2005 במאי 2720 שנים הוא נגן ממש ממש חמודיש לחבר שלי אותו והוא ממש קטן יחסית קומפקטי וחמודיש בו דבר מפגר שהמסך לא נכבה או משהו אבל חוץ מזה הוא ממש חמוד מומלץ
פורסם 2005 במאי 2720 שנים מחבר כן אני יודע שהנגן חמוד.. בגלל זה בחרתי בו..בקשר למסך, אתה בטוח שזה השידרוג היחידי? יש לי תחושה ששידרגו עוד דברים.. (הגיוני)
פורסם 2005 במאי 2720 שנים אני חושב שזה השדרוג היחידי אבל אני ממש לא בטוח ובהחלט כדאי לך לחרוש את האינטרנט בעיקר אחרי נתוני הסאונד של שני הנגנים שאני אישית חיפשתי ולא מצאתי.
פורסם 2005 במאי 2720 שנים אין לי שום מושג אבל GOOGLE RULEZ.אחרי שאני אסיים לנקות את הבית אני אנסה למצוא משהו בשבילך.
פורסם 2005 במאי 2720 שנים חיפשתי בקשר לנגן החדש ולפי מה שהבנתי אפילו לא פרסמו את הנתונים שלו עדיין כך שאף אחד לא יודע עליו כלום חוץ מהעובדה שהוא 20GB.אני בהחלט חושב שיש מצב שהם שיפרו בדגם הזה את זמן הסוללה אבל שוב אי אפשר להיות בטוחים בשום דבר עכשיו.חכה כמה ימים עד שיתפרסמו הנתונים עליו ואז תחליט אם שווה לך לחכות.
פורסם 2005 במאי 2720 שנים מחבר קודם כל תודה רבה לך! ממש תודה אתה עוזר לי מאוד!דבר שני, חרשתי על גוגל היום על כל ה15 דפים הראשונים ונכנסתי להרבה לינקים (מכל העולם) בנתיים ידוע שיהיה לו מסך ציבעוני, 20GB וכל האתרים כותביםשמידע נוסף לא ידוע.אני יחכה עוד קצת נקווה לפרטים חדשים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.