פורסם 2005 במאי 2520 שנים אהבתי למרות שהפלאש יצר תאורה לא טבעית אבל נראה לי שאם לא היית עושה פלאש לא היו רואים כלום
פורסם 2005 במאי 2520 שנים לי מפריע קצת שהפרח חתוך.. אני חושב שאם היית מכניס את כולו בתמונה היית יכול לקבל תמונה יותר מרשימה.. זה עבר עריכה כלשהי?
פורסם 2005 במאי 2720 שנים לי מפריע קצת שהפרח חתוך.. אני חושב שאם היית מכניס את כולו בתמונה היית יכול לקבל תמונה יותר מרשימה.. זה עבר עריכה כלשהי?
פורסם 2005 במאי 2820 שנים טוב, הביקורת הראשונה שלי זה "אשמח" ולא "ישמח". ישמח זה גוף שלישי.לגבי התמונה, לא רעה בכלל. טיפונת באובר חשיפה - פעם הבאה תן פיצוי חשיפה שלילי קטן.(אם המצלמה שלך מאפשרת) גם חסרה קצת חדות, חידוד קל בתוכנת עריכה היה מאוד עוזר כאן.בהצלחה.
פורסם 2005 במאי 2820 שנים לי מפריע קצת שהפרח חתוך.. אני חושב שאם היית מכניס את כולו בתמונה היית יכול לקבל תמונה יותר מרשימה.. זה עבר עריכה כלשהי?חןץ מיזה תמונה מפוקססת טוב ויפה הקעט עם הטיפות
פורסם 2005 במאי 2820 שנים מחבר חבר'ס תודה על התגובותממממממ..............התמונה עברה חיתוך בלבלד...והפרח נשאר כמו שהוא לא חתכתי אותו...
פורסם 2005 במאי 3020 שנים מחבר מקרו זה אף פעם בלי פלאש!חחחחחחחח..........אהבתי אני חייב לדעת משו..הסיבה לזה שמקארו מצלמים אפ'פעם בלי פלאש היא? (חוסר הידע שלך?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.