פורסם 2005 במאי 2620 שנים מחבר אם אתה צופה עם ערוץ 10 - עד שתגיע לגיל 80 אתה תשאר בעונה שנייה לדעתי... :s05: אני כבר סיימתי לראות זה בשביל האחרים הספוילר לא לי
פורסם 2005 במאי 2720 שנים :s05: אני כבר סיימתי לראות זה בשביל האחרים הספוילר לא ליבשביל זה מסמנים *ספוילר* כדי שלא יבכו שהרסנו להם.
פורסם 2005 במאי 2720 שנים כל בן אדם בעל שכל שלא ירצה שיהרסו לו שלא יכנס לדיוון של סוף עונה כשהוא בפרק שמונה מעכשיו אני הולך לחלק ספויילרים חופשים עד סוף הדיון , זאת אזהרה ראשונה .*********************ספוייילר******************************************************************************************************סוף עונה גדול אם כי די צפוי , מה שמעניין אותי עכשיו איך יחזירו אותו בסוף העונה הבאה
פורסם 2005 במאי 2720 שנים כל בן אדם בעל שכל שלא ירצה שיהרסו לו שלא יכנס לדיוון של סוף עונה כשהוא בפרק שמונה צודק לגמריאין טעם להזהיר נגד ספויילריםסוף עונה גדול אם כי די צפוי , מה שמעניין אותי עכשיו איך יחזירו אותו בסוף העונה הבאה זה כבר ברור מה הולך להיות בעונה הבאהיהיה איזה משבר והם יצטרכו להחזיר את (מי לא) ג'ק באוור ואז בטח ישלכו את טוני למקסיקו לחפש אותו
פורסם 2005 במאי 2820 שנים אם אתה שואל אותי , עונה הבאה הבת של ג'ק נחטפת וג'ק Goes To The Rescue ;Dזה כבר קרה.. 3 עונות ברציפות.. כמה אפשר? חלאס. נשבר לי לראות את הפרצוף שלה.
פורסם 2005 במאי 2820 שנים צודק , אבל אולי יחזירו אותה לכמה פרקים , השנה לא ראינו אותה בכלל ( שיביאו אותה לפרק אחד , שתתפשט ושתעוף מהסדרה ) .מה שכן , כ"כ התגעגעתי לפאלמר , אחת הדמויות האהובות עליי .
פורסם 2005 במאי 2820 שנים זה יקרה רק בינואראבל אל תדאג תוך שבוע זה ירד לךככה זה היה בתקופה של שר הטבעותלחכות שנה לסרט הבא...סעמק שזה נגמר חחחח
פורסם 2005 במאי 2820 שנים המון מחמאות מעריפים על הסדרה הזו ומביוחד על העונה האחרונה...אני מניח שאני צריך להתחיל מחדש, אני פרשתי בפרק השלישי של העונה הראשונה, בערך.פרשתי בשעה ה15 בערך של העונה הראשונה.זה התחיל טוב מאוד (!) והתדרדר לפיגור.
פורסם 2005 במאי 2820 שנים עכשיו ראיתי ראיון של 24 דקות עם ג'ק באוורהוא יהודי או משהו?כי יש לו המון קרובי משפחה בישראל
פורסם 2005 במאי 2920 שנים עכשיו ראיתי ראיון של 24 דקות עם ג'ק באוורהוא יהודי או משהו?כי יש לו המון קרובי משפחה בישראלמאיפה הראיון?יש לך אתר או משהו כזה?
פורסם 2005 במאי 2920 שנים כן זה היה בערוץ 10זה עדיין מוקלט לי ביס מקס אולי אני יעלה את זה למחשבקיצר הוא יהודי/ישראלי או מה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.