פורסם 2005 במאי 2520 שנים מחבר תצא עונה 5 וגם 6 ו....גם 7.... יש אולי קישור לפירסום של החוזה??תודה!איך אני מת כבר שתצא עוד עונה
פורסם 2005 במאי 2620 שנים עונה הבאה ג'ק מגיע לסין ומתחיל הבלאגן עם הרבה קונג פו יופי חכם. לא יכלת להזהיר שזה ספויילר?
פורסם 2005 במאי 2620 שנים יופי חכם. לא יכלת להזהיר שזה ספויילר? מישהו יכול להגיד לי מזה הפאקינג ספויילר הזה שאתם מדברים עליו?
פורסם 2005 במאי 2620 שנים אז כבר עניתי לך, שום ספויילר, אם אתה בכח רוצה לתת פה איזה ספויילר ולהרוס למי שלא ראה, שיהיה לך בכיף
פורסם 2005 במאי 2620 שנים הכנף הזאת שהרבה מתלהבים וערסים שמים על הבאגז' במכונית וגם (במקרה הזה) לגלות משהו שיהרוס למי שעוד לא ראה תסדרה..
פורסם 2005 במאי 2620 שנים הכנף הזאת שהרבה מתלהבים וערסים שמים על הבאגז' במכונית וגם (במקרה הזה) לגלות משהו שיהרוס למי שעוד לא ראה תסדרה.. חחחחח....סוף סוף......כל הזמן אומרים פה ספויילר ואני אומר לעצמי מה קשור ספויילר כי זה בעצם הכנף הזאת מאחורה ........עכשיו אני מבין.... tnx for the info ;D
פורסם 2005 במאי 2620 שנים יופי חכם. לא יכלת להזהיר שזה ספויילר?הוא מדבר שטויותזה לא ספויילר כי זה פשוט לא נכוןאגב איך לעזעזל הם הולכים לעשות עונה נוספת כשג'ק *ספויילר*נחשב למת*ספויילר*??
פורסם 2005 במאי 2620 שנים הוא מדבר שטויות זה לא ספויילר כי זה פשוט לא נכון אגב איך לעזעזל הם הולכים לעשות עונה נוספת כשג'ק *ספויילר*נחשב למת*ספויילר*?? *ספוילר* מי אמר שהוא __? הוא קם לתחייה
פורסם 2005 במאי 2620 שנים מחבר הלו לא להרוס אני מבקש יש כאלה שצופים דרך ערוץ 10 יש להם עוד דרך ארוכה אז בלי רמיזות לספוילרים וכאלה
פורסם 2005 במאי 2620 שנים הלו לא להרוס אני מבקש יש כאלה שצופים דרך ערוץ 10 יש להם עוד דרך ארוכה אז בלי רמיזות לספוילרים וכאלהאם אתה צופה עם ערוץ 10 - עד שתגיע לגיל 80 אתה תשאר בעונה שנייה לדעתי...
פורסם 2005 במאי 2620 שנים ראיתי עכשיו את הפרק 23 והייתי בתוך שטוני באמת *ספויילר* הם הרסו שהוא *ספויילר* בסוף
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.